Η τύχη μίας γυναίκας άλλαξε όταν,στο μετρό του Λονδίνου, τρέχοντας να προλάβει το τρένο, ένας άγνωστος την σταμάτησε λέγοντάς της να ολοκληρώσει τους στίχους από το «Shallow» της Lady Gaga.

 

Η Charlotte Awbery, αποφάσισε να παίξει το γνωστό παιχνίδι με τους στίχους που την προσκάλεσε ο άγνωστος, τραγουδώντας. Η ερμηνεία της Charlotte δεν άφησε άφωνο μόνο τον άνθρωπο που την προσκάλεσε στο παιχνίδι αλλά έγινε και viral καθώς την κατέγραψε και ανέβασε το βίντεο στο twitter.


Το αρχικό βίντεο στο μετρό έχει προβληθεί ήδη για περισσότερες από 60 εκατομμύρια φορές μέχρι στιγμής και έφτασε μέχρι και την Έλεν ντεΤζενέρις η οποία την κάλεσε στην εκπομπή της για να το ξανατραγουδήσει.


Η Charlotte Awbery που τελικά όπως αποδείχτηκε ότι είναι τραγουδίστρια σε παμπ, τραγούδησε για άλλη μία φορά το «Shallow», αυτήν όμως τη φορά στα πλατό της εκπομπής της Έλενς Ντε Τζενέρις και όπως ήταν αναμενόμενο, καταχειροκροτήθηκε.

 

 

Ο προσωπικός της λογαριασμός της Charlotte στο Instagram μάλιστα απέκτησε ένα τεράστιο κοινό με την Ariana Grande να βρίσκεται ανάμεσα στους followers της.

 

Με πληροφορίες από Bored Panda