Τάκης Ζαχαράτος: Βρήκαμε τον μπελά μας με την Τσαπανίδου- Για την αντίδρασή της στο βίντεό του

Τάκης Ζαχαράτος: Βρήκαμε τον μπελά μας με την Τσαπανίδου- Για την αντίδρασή της στο βίντεό του Facebook Twitter
0

«Σέβομαι και αγαπώ τις γυναίκες», είπε μεταξύ άλλων ο Τάκης Ζαχαράτος, μετά την αντίδραση της Πόπης Τσαπανίδου για βίντεο στο οποίο τη μιμήθηκε. 

Το βράδυ των δεύτερων εκλογών 2023 προβλήθηκαν στον ΑΝΤ1 βίντεο στα οποία ο Τάκης Ζαχαράτος μεταξύ άλλων μιμούνταν την Πόπη Τσαπανίδου και τη Ματίνα Παγώνη. Η πρώτη, που βρέθηκε λίγο αργότερα στο πάνελ της εκπομπής για τις εκλογές και διαμαρτυρήθηκε έντονα, τονίζοντας ότι δεν επρόκειτο για σάτιρα, αλλά για βαρύτατη σεξιστική επίθεση. 

Ο Τάκης Ζαχαράτος σχολίασε το θέμα, όταν ανέβηκε στη σκηνή, κατά τη διάρκεια συναυλίας του Μάριου Φραγκούλη, του Γιώργου Περρή και της Δήμητρας Σελεμίδου, στο Faliro Summer Theater. 

«Τι να πω;», αναρωτήθηκε και κάποιοι του φώναξαν να ασχοληθεί με την επικαιρότητα. «Να βγω Ανδρουλάκης καλύτερα, αφήστε την Τσαπανίδου, βρήκαμε τον μπελά μας», είπε ο Τάκης Ζαχαράτος.  

Στη συνέχεια, ανέφερε ότι την καριέρα του την έχει αφιερώσει πρώτα από όλα στη μητέρα του και τις «σπουδαίες Ελληνίδες, όπως η Μελίνα, η Αλίκη, η Ρένα Βλαχοπούλου». «Ξέρετε πάρα πολύ καλά πόσο τις εκτιμώ, πόσο τις σέβομαι και πόσο τις αγαπώ. Από εκεί και πέρα η σάτιρα είναι αυτό που λέμε “ό,τι δίνεις, παίρνεις”, συμπλήρωσε ο Τάκης Ζαχαράτος. 

Τα βίντεο του Τάκη Ζαχαράτου που προκάλεσαν αντιδράσεις

Τα δύο βίντεο, στα οποία ο Τάκης Ζαχαράτος μιμούνταν την Πόπη Τσαπανίδου και τη Ματίνα Παγώνη περιελάμβαναν σεξιστικές αναφορές και χυδαία υπονοούμενα. 

Επίσης, σε αυτά αναφερόταν με υποτιμητικό τρόπο σε γυναίκες, από τη Μαρέβα Μητσοτάκη και την Ντόρα Μπακογιάννη, έως τη Σία Αναγνωστοπούλου, την Τασία Χριστοδουλοπούλου, ή ακόμη και την Μπριζίτ Μακρόν, την οποία χαρακτήρισε «σταφιδομαϊμού του Σηκουάνα». 
 


 


 

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ