ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΡΑΜΠ

Survivor: Το αγώνισμα που –ακόμη- δεν έχουμε δει

Survivor: Το αγώνισμα που –ακόμη- δεν έχουμε δει Facebook Twitter
0

Είναι γνωστό ότι στον Άγιο Δομίνικο και ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η ελληνική εκδοχή του Survivor, η τουρκική μετρά ήδη 3 μήνες και κάτι (στην 11η σεζόν για τον τουρκικό τηλεοπτικό αέρα) και με αγωνίσματα με κάπως... σοβαρότερο βαθμό δυσκολίας, απ' όσα μέχρι στιγμής έχουμε δει στο ελληνικό reality επιβίωσης.

Για την ακρίβεια, μέχρι στιγμής οι έλληνες τηλεθεατές έχουν δει «Μαχητές» και «Διάσημους» να τα βάζουν με δοκούς ισορροπίας, με τροχούς, να προσπαθούν να τα καταφέρουν σε αγώνες ταχύτητας, σε αγώνες επιδεξιότητας με μπάλες και καρύδες, όμως, ρίχνοντας μια ματιά σε πρόσφατο τουρκικό επεισόδιο αντιλαμβάνεται κανείς ότι ακόμη το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό δεν έχει δει όλη τη γκάμα των αγωνισμάτων, κάποια εκ των οποίων έχουν σοβαρό βαθμό δυσκολίας και απαιτούν όλα τα προηγούμενα (ταχύτητα, ισορροπία, κ.λπ). Α, και επίσης μία μικρή σανίδα κολύμβησης και δύο τεράστιες μπομπίνες με σκοινιά.

Σε αυτό το αγώνισμα, οι δύο παίκτες που αναμετρώνται πρέπει να τρέξουν γρήγορα κατά μήκος δύο παράλληλων διαδρόμων, να αρπάξουν τις σανίδες κολύμβησης που τους περιμένουν εκεί και είναι δεμένες με σκοινιά στις δύο χειροκίνητες μπομπίνες, να στερεωθούν καλά επάνω τους και να τους σύρουν στη θάλασσα οι συμπαίκτες τους που γυρίζουν τους μοχλούς της κάθε μπομπίνας. Κι αυτό είναι μόνο η αρχή. Μετά πρέπει να τα βγάλουν πέρα κρατώντας στην αγκαλιά τους όσες περισσότερες μικρές μπάλες γίνεται.

Δείτε το βίντεο:

 

Ας σημειωθεί, ότι τόσο η ελληνική όσο και η τουρκική εκδοχή του "Survivor" σύμφωνα με πληροφορίες έχουν αποκλείσει από τη λίστα των αγωνισμάτων παιχνίδια υψηλού βαθμούς επικινδυνότητας (όπως το να κρατήσει κανείς την ανάσά του για συγκεκριμένη ώρα κάτω από το νερό και άλλα ριψοκίνδυνα), προκειμένου το παιχνίδι να παραμείνει ασφαλές από την αρχή έως το τέλος του για τους συμμετέχοντες.

It's Viral
0

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΡΑΜΠ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ