Στέλιος Παρλιάρος: Άρχισαν να παραγγέλνουν όλοι τούρτα σε σχέδιο ανδρικού μορίου- Δεν προλάβαινε το εργαστήριο

Ο Στέλιος Παρλιάρος Facebook Twitter
Φωτ: Instagram
0

Τις πιο ιδιαίτερες παραγγελίες που έχει δεχθεί αποκάλυψε ο Στέλιος Παρλιάρος.

Ο pastry chef μίλησε στο περιοδικό Gala και μεταξύ άλλων θυμήθηκε την παραγγελία που του είχε δώσει φίλη του που διηύθυνε γνωστό πρακτορείο μοντέλων.

«Τότε μια φίλη μου διηύθυνε ένα από τα σημαντικότερα πρακτορεία μοντέλων της εποχής, μου παρήγγειλε για το πάρτι της μια τούρτα σε σχέδιο ανδρικού μορίου. Είχε τέτοια επιθυμία που μαθεύτηκε σε όλη την Αθήνα και ξαφνικά άρχισαν να παραγγέλνουν όλοι το ίδιο. Έδιναν παραγγελίες οι άνδρες, έδιναν κι οι γυναίκες. Το εργαστήριο δεν προλάβαινε την κατασκευή. 

Θυμάμαι πως όταν οι παραγγελίες γίνονταν από κυρίες και στο τηλέφωνο απαντούσε άνδρας υπάλληλος, ντρέπονταν να πούνε τη λέξη π…ς και διευκολύνονταν με χαριτωμένες περιγραφές», είπε ο κ. Παρλιάρος.

«Μου είχαν κάνει τότε συνέντευξη και μία φωτογράφιση με τα π…ό γλυκά. Πολλά από τα μοντέλα είχαν αποχωρήσει λόγω το concept που παρουσίαζε μέλη του σώματος φτιαγμένα από σοκολάτα. Τελικά το θέμα αποδόθηκε από διάσημες ξένες καλλονές. Θυμάμαι ακόμα τον τίτλο εκείνης της συνέντευξής μου, ήταν «Τι τρώνε οι Έλληνες στο κρεβάτι», πρόσθεσε ο pastry chef.

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ