Με μία σειρά από από Instastories, o Snik απαντά στην Ελεονώρα Μελέτη που σχολίασε στην εκπομπή της την κίνηση του τράπερ να δώσει χρήματα σε κάποιον on camera.

 

Ο τράπερ οργισμένος απάντησε λέγοντας μεταξύ άλλων στην Ελεονώρα Μελέτη ότι «Κοιτάξτε τη δουλίτσα σας και θέλω να πω ότι μου είστε αντιπαθέστατη. Όπως και σε πολύ άλλο κόσμο!»

 

Στα βίντεο που ανάρτησε λέει ο Snik: «Είδα τώρα ένα δημοσίευμα που λέει η κ. Μελέτη ότι δίνω λεφτά σε κάμερες και ότι κανονικά αν έπρεπε να βοηθήσω, δεν θα έπρεπε να το δείχνω στην κάμερα. Αυτό έτυχε, ένας άνθρωπος ζήτησε λεφτά και έδωσα λεφτά. Έχω δώσει πολλά λεφτά πίσω από τις κάμερες που δεν τα ξέρετε κ. Ελεονώρα Μελέτη, ούτε σκοπεύω και να τα πω.

 

»Αντιθέτως που εσείς τόσο καιρό δεν έχετε δώσει κάτι, μόνο παίρνετε. Σε εσάς, στην εκπομπή σας δεν θα ερχόμουν ούτε με πολλά λεφτά. Καλές δουλειές, καλή σεζόν σας εύχομαι φέτος, ελπίζω να ανέβουν και τα νούμερά σας. Εντάξει; Πάρτε και τα πέντε λεπτά δημοσιότητά σας.

 

»Είτε λοιπόν είναι στην κάμερα είτε όχι το να βοηθάς έναν συνάνθρωπό σου, δεν θα πρέπει να το κρίνετε. Οκ; Κοιτάξτε τη δουλίτσα σας και θέλω να πω ότι μου είστε αντιπαθέστατη. Όπως και σε πολύ άλλο κόσμο! Τα φιλιά μου και πάλι.

 

Συνεχίζει δε λέγοντας πως «Μπορεί να ρωτήσετε το Make A Wish και άλλους οργανισμούς το τι κάνω πίσω από την κάμερα και δεν θέλω να το δείξω οκ; Το μίσος θα φέρει μόνο μίσος. Τόσο καιρό προσπαθείτε να κάνετε Cancel κάτι που δεν μπορείτε να κάνετε Cancel. Καθίστε στα αβγά σας γιατί ο κόσμος έχει ξυπνήσει.

»Δεν είμαστε στο 90 που βλέπατε τηλεόραση οκ; Λοιπόν ο καθένας να κάνει τη δουλειά του, ο καθένας κάνει λάθη οκ; αλλά να κάτσει στα αβγά του».

 

Υπενθυμίζεται ότι από την εκπομπή της η Ελεονώρα Μελέτη είχε σχολιάσει πως «Εγώ τα φιλιά μου του στέλνω του Snik. Επειδή έστειλε ένα, εγώ του στέλνω επί 100. Και να είναι πάντα καλά το παιδί και να βοηθάει τους ανθρώπους, χωρίς το τηλέφωνο να είναι ανοιχτό.

 

»Δεν χρειάζεται να το δείχνουμε, το 50άρικο μπορούμε να το δώσουμε και όταν το τηλέφωνο είναι κλειστό. Και καλά κάνει και τροφοδοτεί τα social για να τα παίζουμε τζάμπα αυτά που ανεβάζει και δεν χρειάζεται να πληρώνουμε».