Ποινή φυλάκισης δέκα ετών για το γυμνό της Scarlett Johansson

Ποινή φυλάκισης δέκα ετών για το γυμνό της Scarlett Johansson Facebook Twitter
0

Σε δεκαετή ποινή φυλάκισης καταδικάστηκε ο 35χρονος χάκερ των σταρ του Χόλιγουντ Christopher Chaney για τις γυμνές φωτογραφίες της Scarlett Johansson που διέρρευσε στο διαδίκτυο.

Οι φωτογραφίες προορίζονταν για τον πρώην σύζυγό της, Ryan Reynolds. Ο Chaney παραδέχτηκε ότι απέκτησε παράνομη πρόσβαση στον υπολογιστή της 29χρονης σταρ και υπέκλεψε το φωτογραφικό υλικό.

Η Scarlett είναι άτακτηΟι κατήγοροι του Chaney ισχυρίστηκαν ότι ο χάκερ έχει παλιότερα παραβιάσει τα email περισσότερων από 50 σταρ της βιομηχανίας του θεάματος, μεταξύ άλλων της Christina Aguilera, της Mila Kunis, της Jessica Alba και της Vanessa Hudgens. Γυμνές φωτογραφίες της τελευταίας είχαν επίσης διαρρεύσει πέρσι, αφού κλάπηκαν από το Gmail της.

Η σύλληψη του Chaney, τον προηγούμενο Αύγουστο, ήταν το αποτέλεσμα μιας μακράς έρευνας που είχε ονομαστεί κωδικά «Επιχείρηση Hackerazzi».

[via]

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Καπουτζίδης: «Μία φωτογραφία ίσον χίλια ψέματα» - Τι είπε για την ανάρτηση μετά την κηδεία του Γεράσιμου Μιχελή

It's Viral / Γιώργος Καπουτζίδης: «Μία φωτογραφία ίσον χίλια ψέματα» - Τι είπε για την επίμαχη ανάρτηση του Αργύρη Αγγέλου

Ο ηθοποιός, μήνες μετά τον σάλο που προκλήθηκε με τη φωτογραφία που ανήρτησε ο Αργύρης Αγγέλου, μετά την κηδεία του Γεράσιμου Μιχελή, θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα
THE LIFO TEAM