Παύλος: «Από τον Σεπτέμβριο θα με βλέπετε πολύ συχνά στην Ελλάδα»

Παύλος: «Από τον Σεπτέμβριο θα με βλέπετε πολύ συχνά στην Ελλάδα» Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Στην κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 μίλησε ο Παύλος, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα, μετά τη στέψη του βασιλιά Καρόλου.

Ο Παύλος βρέθηκε μόνος σε γνωστό εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας και αμέσως μετά μίλησε στην κάμερα λέγοντας πως από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα τον βλέπουμε συχνά στη χώρα μας.

Για την ακρίβεια, ο Παύλος δήλωσε σχετικά με τη στέψη του βασιλιά Καρόλου: «Ήταν πολύ όμορφα. Ο βασιλιάς μας υποδέχτηκε πάρα πολύ καλά. Όπως ξέρετε, είμαστε δεμένη οικογένεια. Μας ζήτησε να πάμε. Έχει βαφτίσει την κόρη μου και τον αδελφό μου. Την κόρη μου στην Κωνσταντινούπολη».

Σχετικά με το πρόγραμμά του, ο Παύλος είπε πως: «Πηγαινοέρχομαι. Ήμουν εδώ αυτή την εβδομάδα και θα ξαναφύγω. Ο γιος μου αποφοιτά τη Δευτέρα. Και αργότερα, τα άλλα παιδιά από τα σχολεία τους».

Πρόσθεσε επίσης πως «Από Σεπτέμβριο θα με βλέπετε πολύ συχνά» ενώ επισήμανε ότι «Η μητέρα μου δεν πρόκειται να πάει πουθενά. Το σπίτι της είναι εδώ. Και εγώ θα είμαι. Είναι το σπίτι μου εδώ, αλλά θα πηγαινοέρχομαι. Έχω εργασίες στη Νέα Υόρκη, αλλά με τραβάει πολύ η Αθήνα».

Τέλος, σε ερώτηση σχετικά με την εύρεση ακινήτου στην Αθήνα και για την ακρίβεια σε ποια περιοχή, ο ίδιος απέφυγε να απαντήσει, λέγοντας μονάχα ότι «Έχω κάπου να μείνω».

Δείτε το βίντεο:

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ