Η Μαριέλλα Σαββίδου αποκάλυψε ότι κάποτε παρενέβη, προκειμένου να σώσει δύο γυναίκες από βιαστή που είχε επιτεθεί στη μία από αυτές, στην άκρη του δρόμου. 

 

Η ηθοποιός περιέγραψε ότι σταμάτησε το αυτοκίνητό της και στη συνέχεια έκανε ό,τι μπορούσε προκειμένου να βοηθήσει αυτές τις δύο γυναίκες. 

 

«Μία μέρα ήμουν στη Λευκωσία και οδηγούσα το αμάξι της μητέρας μου. Μέσα στον δρόμο είδα ένα αμάξι αφημένο στην άκρη, μία κοπέλα κάτω με έναν κύριο από πάνω που προσπαθούσε κάτι να της κάνει και μία κοπέλα να μου λέει Stop the car», διηγήθηκε μιλώντας στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» της ΕΡΤ. 

 

«Σταμάτησα το αμάξι σχεδόν πάνω στο αμάξι του άλλου, κόρναρα γιατί φοβόμουν να κατέβω. Αυτός μπήκε στο αμάξι κι έφυγε. Πήρα τις κοπέλες που δεν τις ήξερα και πήγα στην αστυνομία. Ήταν αλλοδαπές και ήξερα ότι αν πάνε στην αστυνομία θα υπάρξει ένα φίλτρο- δυστυχώς το λέω αυτό αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα- και δεν θα έχουν την κατάλληλη αντιμετώπιση. Τότε είχαμε δράκο στην Κύπρο, είχε επιτεθεί και σε μια φίλη μου. Πήγα να δώσω κατάθεση, να βοηθήσω με όποιο τρόπο μπορούσα», συνέχισε. 

 

Ο άνδρας, δήλωσε, προσπάθησε να βιάσει τη μία από τις δύο κοπέλες, οι οποίες δεν μιλούσαν ελληνικά, καθώς η μία ήταν από την Αφρική και η άλλη από τη Βουλγαρία. «Ένιωσα ότι έπρεπε να τη βοηθήσω όσο μπορώ. Δεν ξέρω πώς μου ήρθε, γιατί θα μπορούσα να είχα μπλέξει κι εγώ. Ανακαλύψαμε ότι τελικά δεν ήταν μόνο αυτές που είχε κάνει επίθεση. Δεν ήταν ο γνωστός δράκος, που έπιασαν μετά, αλλά είχε κάνει παρόμοια πράγματα», δήλωσε ακόμη. 

 

Η Μαριέλλα Σαββίδου μίλησε και για την απόφασή της να καταψύξει ωάρια, τονίζοντας ότι ήταν μια πράξη αγάπης προς τον εαυτό της. 

 

«Ήθελα πάρα πολύ να το κάνω. Αυτό που με βοήθησε να το κάνω ήταν η ζωή μου στο εξωτερικό, γιατί στη Γαλλία θεωρείτο πολύ πιο απλό, εύκολο και καθημερινό. Στην Ελλάδα και στην Κύπρο δεν ήταν τόσο. Εγώ το έκανα όταν η καριέρα μου άρχισε να πηγαίνει καλά στην Ελλάδα», εξήγησε. 

 

«Ήταν για μένα μία πράξη αγάπης προς τον εαυτό μου, αισθάνθηκα ότι έκανα καλό στον εαυτό μου. Είχε τύχει να μιλήσω με κάποιους γυναικολόγους στην Ελλάδα, που μου είπαν ότι πάρα πολλές φορές υπήρχε μια αποθάρρυνση από το περιβάλλον της γυναίκας στο να γίνει αυτό, γιατί θεωρούν ότι είναι κάτι που θα την καθυστερήσει στο να παντρευτεί», σημείωσε και τόνισε ότι αυτό είναι το χειρότερο. 

 

Η ηθοποιός υπογράμμισε ότι η κατάψυξη ωαρίων είναι ένα θέμα που θα έπρεπε να συζητιέται περισσότερο, αλλά και να υπάρχει βοήθεια προς τις γυναίκες που θέλουν να προχωρήσουν σε αυτή την κίνηση.