Ο ύμνος της ΑΕΚ έγινε... νανούρισμα στα «Καλύτερά μας Χρόνια»

Ο ύμνος της ΑΕΚ έγινε... νανούρισμα στα «Καλύτερά μας Χρόνια» Facebook Twitter
0

Ο Ηλίας Μελέτης είναι γνωστός για την αγάπη που τρέφει για την ΑΕΚ και πάντα προσπαθεί να βρει μια ευκαιρία να αναφερθεί στην αγαπημένη του ομάδα.

Κάτι που προφανώς έγινε και στην τηλεοπτική σειρά «Τα Καλύτερά μας Χρόνια», που προβάλλεται στην ΕΡΤ, αφού σε μια σκηνή βλέπουμε τον γνωστό ηθοποιό να τραγουδάει τον ύμνο της ΑΕΚ, αλλά αυτή τη φορά σαν νανούρισμα. 

Στην σκηνή, παλεύει να ηρεμίσει το μωρό που κλαίει και έχοντας κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια, αποφασίζει τελικά να τραγουδήσει τον ύμνο της ΑΕΚ, παρόλο που στο σήριαλ υποδύεται φίλαθλο του Παναθηναϊκού.

«Αναστενάζουν τα γκολπόστ, αναστενάζει και ο Στέλιος ☘️», γράφει η ΕΡΤ, στο βίντεο που δημοσίευσε με το αστείο απόσπασμα.

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΥΟ ΞΕΝΟΙ ΜΑΡΟΥΣΚΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΤΑΧΤΣΟΓΛΟΥ

It's Viral / Καλλιόπη Ταχτσόγλου: «Ο ρόλος της Μαρούσκας δεν μου έκλεισε πόρτες, αλλά μου ζητούσαν να κάνω τα ίδια πάλι»

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στον ιδιαίτερα αγαπητό ρόλο της ελληνικής τηλεόρασης, που ενσάρκωσε η ίδια στη σειρά «Δύο Ξένοι», δηλώνοντας πως «θα το έκανε ξανά»
THE LIFO TEAM