Ο Ανδρέας Λοβέρδος θα παίξει ντραμς σε πανηγύρι - Μαζί με γνωστό τραγουδιστή

Ο Ανδρέας Λοβέρδος θα παίξει ντραμς σε πανηγύρι - Με γνωστό τραγουδιστή Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

«Σας κλείνω ραντεβού στις 14 Αυγούστου στο πανηγύρι της Δεσφίνας» ανακοίνωσε μέσω Twitter ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος φαίνεται πως μετά την αποχώρησή του από το ΠΑΣΟΚ στρέφεται στην άλλη του αγάπη, τα ντραμς και μάλιστα θα συμμετάσχει σε πανηγύρι, με την μπάντα «Δεύτερη Ευκαιρία» όπου θα τραγουδήσει ο Χρήστος Μενιδιάτης.

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος, ο Ανδρέας Λοβέρδος, με την ανάρτησή του γράφοντας πως «Σας κλείνω ραντεβού στις 14 Αυγούστου στο πανηγύρι της Δεσφίνας. Στο μικρόφωνο ο Χρήστος Μενιδιάτης, στα ντραμς για λίγα τραγούδια ο γράφων. Βοήθειά μου!».

 
 
It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΥΟ ΞΕΝΟΙ ΜΑΡΟΥΣΚΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΤΑΧΤΣΟΓΛΟΥ

It's Viral / Καλλιόπη Ταχτσόγλου: «Ο ρόλος της Μαρούσκας δεν μου έκλεισε πόρτες, αλλά μου ζητούσαν να κάνω τα ίδια πάλι»

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στον ιδιαίτερα αγαπητό ρόλο της ελληνικής τηλεόρασης, που ενσάρκωσε η ίδια στη σειρά «Δύο Ξένοι», δηλώνοντας πως «θα το έκανε ξανά»
THE LIFO TEAM