Η Νατάσα Καλογρίδη δήλωσε ότι κάποιος «με εμμονή» αλλάζει την ημερομηνία γέννησής της στο Wikipedia, ενώ σημείωσε ότι με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο είχαν προχωρήσει σε κινήσεις για να διορθωθεί το λάθος. 

 

«Στο Wikipedia όλοι μπαίνουν για να πάρουν πληροφορίες, όμως ο καθένας έχει τη δυνατότητα να μπει και να προσθέσει ή να αφαιρέσει οτιδήποτε», σημείωσε αρχικά η ηθοποιός, μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha. 

 

«Γράφουν ότι είμαι γεννηθείσα το 1963, δηλαδή πόσο είμαι τώρα;», αναρωτήθηκε γελώντας. «Άρα προσθέτουν χρόνια;», τη ρώτησε η δημοσιογράφος, για να απαντήσει: »Ε τι, αφαιρούν όταν λένε ότι είμαι γεννηθείσα το 1963;». Σημειώνεται πως όταν γράφονταν αυτές οι γραμμές, το Βικιπαίδεια ανέφερε ως ημερομηνία γέννησης της ηθοποιού το 1951. 

 

Η Νατάσα Καλογρίδη εξήγησε ότι την εποχή που διατηρούσε σχέση με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, προχώρησαν σε κινήσεις για αυτό το ζήτημα που αφορά τα στοιχεία για την ηλικία της τα οποία υπάρχουν στο διαδίκτυο. «Αποστείλαμε email με τα πραγματικά στοιχεία και φτιάχτηκε. Εγώ έμπαινα μία φορά την εβδομάδα να τσεκάρω. Μετά από 20 ημέρες, ξαναμπαίνει το ίδιο», περιέγραψε. 

 

«Έχω έναν φίλο στο ηλεκτρονικό έγκλημα και βρήκε ότι υπάρχει ένας άνθρωπος ο οποίος με εμμονή αλλάζει την ημερομηνία γεννήσεώς μου», συμπλήρωσε η ηθοποιός, η οποία αυτή την περίοδο κάνει πρόβες για τη θεατρική παράσταση «Η κυρία Κλάιν».  

 

Στην ίδια συνέντευξη- με αφορμή την υπόθεση του έργου- εάν έχει κάνει ποτέ ψυχανάλυση και απάντησε καταφατικά. «Ήθελα να πάω να δω τι είναι η ψυχανάλυση, μη έχοντας πρόβλημα. Ήθελα να πάω να δω πώς το δουλεύουν κι αν αυτό μπορεί να αγγίξει κάτι», εξήγησε. 

 

Ερωτηθείσα για την απώλεια του πατέρα της, δήλωσε ότι έζησε το μεγαλύτερο και πολυτιμότερο συναίσθημα, την πραγματική αγάπη. «Μετά τον χαμό του, η μητέρα μου, ο αδελφός μου κι εγώ γίναμε μία γροθιά. Νομίζω ότι αυτό βοήθησε πάρα πολύ στον τρόπο που μεγαλώσαμε και αναπτύξαμε ο καθένας μας τις προσωπικότητές μας», συμπλήρωσε. 

 

Τέλος, δήλωσε ότι ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος παραμένει φίλος και δικηγόρος της, όπως και ότι δεν ασχολήθηκε με τα σχόλια την εποχή που διατηρούσαν σχέση. «Ζούσα αυτό που ζούσα και ήμουν καλά, περνούσα καλά κι ας έλεγε ο καθένας ότι ήθελε. Θα σταματήσω τη ζωή μου επειδή συμβαίνουν αυτά ή επειδή θα βρεθούν άνθρωποι που θα ασκήσουν κριτική για την προσωπική μου ζωή;», ανέφερε χαρακτηριστικά.