Μιθριδάτης: Πήρε πτυχίο από τη Σχολή Καλών Τεχνών 30 χρόνια μετά- «Κάλλιο αργά παρά ποτέ»

Μιθριδάτης: Πήρε το πτυχίο του από τη Σχολή Καλών Τεχνών - «Κάλλιο αργά παρά ποτέ» Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram / mithridatis
0

Ο στιχουργός, Μιθριδάτης, ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram για να μοιραστεί με τους ακολούθους του, το γεγονός ότι αποφοίτησε από τη Σχολή Καλών Τεχνών.

Ο μουσικός φωτογραφήθηκε, κρατώντας το πτυχίο του από τη σχολή, στην οποία φαίνεται πως εισήχθη το 1994 και έγραψε στη δημοσίευσή του:

«Ιτς φάιναλι οφίσιαλ…και σε παπίερ! Τώρα μπορώ να προσθέσω στο "Ποτέ" το "Κάλλιο αργά, πάρα ποτέ" και το "Ποτέ μην λες Ποτέ»". Με τις υγείες μου!!».

Από το πτυχίο, ο Μιθριδάτης φαίνεται να ολοκλήρωσε τις σπουδές του με βαθμό «'Αριστα» στα Εικαστικά και πιο συγκεκριμένα με κατεύθυνση στη Ζωγραφική.

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΧΕΙΛΑΚΗΣ ΙΡΑΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

It's Viral / Αιμίλιος Χειλάκης: «Θα συμβούν πράγματα που θα τα δούμε να γίνονται και δεν θα το πιστεύουμε»

Ο ηθοποιός μίλησε εκτενώς για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή ενώ αναφέρθηκε και στην «αντίσταση» του Ισπανού πρωθυπουργού Σάντσεθ στον Τραμπ χαρακτηρίζοντάς την «σπουδαία κίνηση»
THE LIFO TEAM