Ολυμπιακός - Φιορεντίνα

MasterChef 7: «Θα πρέπει να μαγειρεύουν σαν να είναι η τελευταία τους μέρα»- Οι κριτές μιλούν για τις αλλαγές

Κοντιζάς, Κουτσόπουλος, Ιωαννίδης Facebook Twitter
0

Κάποιες από τις αλλαγές που θα υπάρχουν στον νέο κύκλο του MasterChef αποκάλυψαν οι τρεις κριτές του διαγωνισμού μαγειρικής

«Η βασική διαφορά είναι ότι φέτος δεν υπάρχουν επιστροφές, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Οι παίκτες θα πρέπει να μαγειρεύουν σαν να είναι η τελευταία τους μέρα, γιατί όντως μπορεί να είναι η τελευταία τους μέρα», δήλωσε ο Πάνος Ιωαννίδης, μιλώντας στο Star. 

«Επίσης, υπάρχει και το χρηματικό έπαθλο, σε κάθε δοκιμασία δίνουμε κάποια χρήματα σε αυτούς που κερδίζουν», συμπλήρωσε για το MasterChef 7. 

«Έχουμε πάρα πολύ δυνατές περιπτώσεις», σημείωσε από την πλευρά του ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, αναφερόμενους στους διαγωνιζόμενους του νέου MasterChef. «Θα έχει πάρα πολλές εκπλήξεις φέτος, είναι εντελώς διαφορετικό. Όλη αυτή η δομή που προϋπήρχε με τις δοκιμασίες κλπ., το πώς θα είναι και τι θα συμβαίνει σε κάθε δοκιμασία, αλλάζει άρδην», πρόσθεσε. 

Οι τρεις κριτές αναφέρθηκαν και στο τρέιλερ, στο οποίο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Πάνος Ιωαννίδης ζητούν συμβουλές από τον Σωτήρη Κοντιζά, για τα παιδιά τους, καθώς είναι ο πιο έμπειρος σε αυτό τον τομέα. 

«Τον έχω ρωτήσει, ειδικά στην αρχή που δεν το είχα καθόλου. Ήταν ο πρώτος που θα έπαιρνα τηλέφωνο για συμβουλή», παραδέχθηκε ο Πάνος Ιωαννίδης, όταν ρωτήθηκε αν και στην πραγματική ζωή έχει απευθυνθεί στον Σωτήρη Κοντιζά για μια συμβουλή για το παιδί του. 

«Δεν έχω φτάσει σε σημείο απελπισίας, είναι καλόβολος ο μικρός. Οι συμβουλές έρχονται από την Δέσποινα, τη σύζυγο του Σωτήρη», επεσήμανε από την άλλη ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Αν και στο τρέιλερ διαβάζει συνταγές για να κοιμίσει το μωρό, δήλωσε πως στον γιο του διαβάζει τις εισαγωγές από τα βινύλια της πλούσιας συλλογής του. 

«Το φετινό τρέιλερ είναι βγαλμένο από τη ζωή», δήλωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς, αλλά παραδέχθηκε πως οι δύο συνεργάτες του είναι ψύχραιμοι ως μπαμπάδες. «Για να είμαι ειλικρινής, περίμενα να δεχθώ περισσότερα τηλεφωνήματα», συμπλήρωσε. 

It's Viral
0

Ολυμπιακός - Φιορεντίνα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ