Τ

ην ώρα που για τους περισσότερους, τα λιγοστά για φέτος μπάνια έχουν τελειώσει, στον πλανήτη "Μύκονος" οι βουτιές συνεχίζονται. Κάτι περίεργο συμβαίνει όμως στις παραλίες του νησιού. Κανείς δεν απολαμβάνει το νερό. Καμιά δεν κολυμπά. ... Το Μykonoslive καταγράφει την κατάσταση στα νερά με το δικό του ενδιαφέρων τρόπο. Αν μέχρι το τέλος του ποστ βρείτε κάπου τον αυθορμητισμό, πείτε του πως τον ψάχνουν στην Ψαρρού.

 

 

Ξεκινάμε με την Ελληνίδα Σκλεναρίκοβα (δεν το λέμε εμείς...), Κωνσταντίνα Στράτου η οποία μετά από 1 λεπτό περισυλλογής βουτάει στο νερό... Μετρήσαμε 9 φορές φτιάξιμο μαλλιών που όμως δεν είχαν χαλάσει, αλλά έπρεπε κάπως να περάσει και η ώρα χωρίς να είναι βαρετό το βίντεο. Το μπάνιο κράτα μόλις μερικά δευτερόλεπτα -  Σημειώστε αυθορμητισμό και το πόσο κρύο είναι μάλλον το νερό που προκαλεί μόνιμα τσαντισμένο ντακφέις.

 

 

"Βουτιές στην κόλαση με την Τζούλια Νόβα και την Στέλλα Μιχαλέα" είναι ο τίτλος για το επόμενο βίντεο. Η Τζούλια Νόβα (ξανθιά) είναι πιο θαρραλέα και βουτάει πρώτη - ωστόσο υπάρχει σοβαρό θέμα ισορροπίας που φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο. Και τα δύο κορίτσια πάντως ακολουθούν την πρακτική του καταβρέχομαι για να πιάσω θερμοκρασία. Στη συνέχεια βουτάνε για 10 sec στο νερό και βγαίνουν. Και εδώ υπάρχει το θέμα με τα μαλλιά, αλλά σε μικρότερη συχνότητα από αυτή του βίντεο της Ελληνίδας Σκλεναρίκοβα.

 

 

Πάμε τώρα να δούμε και την μοντέρνα Αφροδίτη που μάγεψε την Ψαρρού - Λογικά αυτή θα κολυμπά καλά! Τελικά μπαίνει μέχρι το γόνατο και επιστρέφει στην ξαπλώστρα για να πάρει το κινητό της και να τραβήξει κάτι πανοραμικές για το αναμνηστικό άλμπουμ. Αν πάντως έβρεχε το κεφάλι θα ήταν πραγματικά η ηρωίδα της ημέρας.

 

 

Οι Ρουμάνες και ο φοβερός τίτλος του Μykonoslile "Ω ΡΕ (ΡΟΥ)ΜΑΝΑ ΜΟΥ!" Αυτή θα μπορούσε να είναι μια σύγχρονη εκδοχή από τη σκηνή στην παραλία της ελληνικής ταινίας "Η θεία από το Σικάγο" απλά εδώ τα κορίτσια δείχνουν πιο εξοικειωμένα...με το κολύμπι. Στο ρόλο της Βασιλειάδου ο κύριος με το πουκάμισο. Τα κορίτσια ενθουσιάζονται και μόνο που βρέχονται από το νερό. Καμιά δεν ξανοίγεται - όλες μέχρι το γόνατο και πάλι πίσω στις ξαπλώστρες.

 

 

Η Τάμτα Μαστοράκη δεν κολυμπά. Μάλλον όμως έχει σοβαρό λόγο και ακολουθεί οδηγία γιατρού μετά το σοβαρό έγκαυμα που έχει υποστεί. Υπάρχουν σοβαρές υποψίες και για σύγκαμα στα στιγμιότυπα που περπατά... Περαστικά 

 

 

Τέλος βρήκαμε τη μια και μοναδική που βούτηξε και κολύμπησε για 2,5 ολόκληρα μέτρα ( σε σημείο που όμως αποκαλύφθηκε πως πάτωνε)