Η συγκινητική τρανς-inclusive χριστουγεννιάτικη διαφήμιση για ουίσκι

Η συγκινητική τρανς-inclusive χριστουγεννιάτικη διαφήμιση ισπανικού brand ουίσκι Facebook Twitter
0

Μια πολύ συγκινητική διαφήμιση για τα Χριστούγεννα κυκλοφόρησε το ουίσκι, J&B, υπενθυμίζοντας ότι η μαγεία βρίσκεται μέσα σε όλους.

Στο σποτ με τίτλο «She», που ακούγεται το τραγούδι Elvis Costello «She», μέσα σε τρία λεπτά ξετυλίγεται μια ιστορία με πρωταγωνιστή έναν ηλικιωμένο άνδρα.

Με αφορμή ένα κραγιόν, ο άνδρας αρχίζει να πειραματίζεται με καλλυντικά μέχρι που καταφέρνει να έχει το αποτέλεσμα που επιθυμεί.

Οι ημέρες των γιορτών έρχονται και η οικογένειά του, ανάμεσά τους η τρανς εγγονή του, καταφτάνουν στο σπίτι. Την ώρα που το τραπέζι στρώνεται, παππούς και εγγονή μπαίνουν στο μπάνιο και αρχίζει να την μακιγιάρει.

«Στην J&B θέλουμε όλοι να μπορούν να γιορτάζουν τα Χριστούγεννα, χωρίς να μένει κάποιος εκτός. Δυστυχώς, όμως, αυτές τις ημέρες, πολλά άτομα από την LGTBIQ+ κοινότητα αισθάνονται άβολα ή απορρίπτονται από τις οικογένειές τους και δεν μπορούν να γιορτάσουν μαζί τους», αναφέρει το μήνυμα της εταιρείας.

«Θα θέλαμε αυτή η ιστορία να μας κάνει να προβληματιστούμε, ώστε σε αυτές τις ημερομηνίες να υπάρχει πάντα χώρος στο τραπέζι για αποδοχή, σεβασμό και, πάνω απ' όλα, γιορτή», προσθέτει.
 

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Αριάνα Γκράντε μιλά πρώτη φορά για το σκάνδαλο του Nickelodeon και τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων ηθοποιών

It's Viral / Η Αριάνα Γκράντε μιλά πρώτη φορά για το σκάνδαλο του Nickelodeon και τις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων

«Tώρα, όταν αναλογίζομαι αυτά τα αποσπάσματα, σκέφτομαι... Όντως, τώρα;» - Η πρώτη αντίδραση της τραγουδίστριας μετά το ντοκιμαντέρ Quiet on Set  
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΩΑΝΝΑ ΖΕΡΒΑ