Η Μαρία Ναυπλιώτου, 16 ετών, σε παράσταση μπαλέτου

Μαρία Ναυπλιώτου Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Ένα στιγμιότυπο από την εφηβική ηλικία της θυμήθηκε η Μαρία Ναυπλιώτου και το μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram. 

Πρόκειται για μια ασπρόμαυρη φωτογραφία, στην οποία η 16χρονη τότε Μαρία Ναυπλιώτου ως χορεύτρια μπαλέτου, μετέχει σε παράσταση. 

«Αυτό κι αν είναι throwback. Ετών 16 στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά. “Κάρμεν” σε χορογραφία Ροδόπης Κούβαρη», έγραψε στη λεζάντα η ηθοποιός, η οποία πριν από την υποκριτική είχε ασχοληθεί με τον χορό. «Μου φαίνεται σαν να είναι μία άλλη ζωή», συμπλήρωσε. 

Η Μαρία Ναυπλιώτου έχει δηλώσει ότι πήγε σε σχολή μπαλέτου σε ηλικία 12 ετών και πως στην πρώτη επαφή της με τον χορό, αποφάσισε ότι ήθελε να γίνει χορεύτρια. 

«Στα 12, η μητέρα μου με πήγε στο μπαλέτο, επειδή δεν είχα καλή στάση σώματος. Στην πραγματικότητα μου άνοιξε την πόρτα της φαντασίας. Με το που μπήκα στην αίθουσα χορού, είπα “εγώ θα γίνω χορεύτρια”.  Και δεν το αμφισβήτησα ποτέ», είχε δηλώσει σε συνέντευξη στο bovary. 

Η ηθοποιός πήγε σε δραματική σχολή στα 26 της χρόνια. «Ήταν δύσκολη η απόφαση να αφήσω τον χορό. Είχα κάνει μια καριέρα και έπρεπε να αναμετρηθώ με ένα καινούργιο εργαλείο, τον λόγο. Είχα ήδη εξοικειωθεί και με τη σκηνή και με την έκθεση. Το είχα απομυθοποιήσει», είχε πει. 

«Μου πήρε τρία χρόνια να αφήσω τον χορό. Οι χορευτές έχουν σύντομη ημερομηνία λήξης. Δεν είχα κλίση για χορογράφος ή δασκάλα. Με απασχολούσε το μετά. Η πειθαρχία του χορού ήταν σωτήρια για μένα: Μου έβαλε όρια, μου έδωσε στόχο, με συμμάζεψε από τα χαοτικά κομμάτια της εφηβείας», είχε δηλώσει ακόμη η Μαρία Ναυπλιώτου. 


 

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ρέιτσελ Ζέγκλερ αποχώρησε ξαφνικά από παράσταση λόγω προβλήματος υγείας

It's Viral / Η Ρέιτσελ Ζέγκλερ αποχώρησε στη μέση της παράστασης λόγω προβλήματος υγείας

Η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα ηθοποιός που κάνει το ντεμπούτο της στη σκηνή του Λονδίνου, αποχώρησε ξαφνικά από τη σκηνή κατά τη διάρκεια της παράστασης, μετά από αδιαθεσία που αισθάνθηκε
THE LIFO TEAM
Η Astronomer προσέλαβε την Γκουίνεθ Πάλτροου ως «προσωρινή εκπρόσωπό» της μετά το βίντεο με την kiss cam

It's Viral / Η Astronomer προσέλαβε την Γκουίνεθ Πάλτροου ως «προσωρινή εκπρόσωπό» της μετά το βίντεο με την kiss cam

Η εταιρεία «τρολάρει» το κοινό που απέκτησε επειδή ήλθε στο προσκήνιο από την αποκάλυψη της σχέσης του CEO και της επικεφαλής HR στη συναυλία των Coldplay και εκμεταλλεύεται τη φήμη που έχει αποκτήσει, διαφημίζοντας τις υπηρεσίες της
LIFO NEWSROOM