Η Μαίρη Συνατσάκη «αγωνιά» για τη μπέμπα: «Αναπνέει; Αναπνέει!»

Νέα ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη για το μωρό της: Αναπνέει; Αναπνέει Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Νέα ανάρτηση για τις πρώτες μέρες στο σπίτι με την κόρη της έκανε η Μαίρη Συνατσάκη με story στο Instagram. 

Τα ξημερώματα του Σαββάτου, η γνωστή παρουσιάστρια αισθάνθηκε την ανάγκη να μοιραστεί τις σκέψεις της ως νέα μαμά και να κάνει ακόμη μια τρυφερή ανάρτηση για την νέα της ζωή με την κόρη της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Ξυπνάω! Την κοιτάζω! Αναπνέει; Αναπνέει! Εκατό φορές κάθε βράδυ» έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη, στο instagram story που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Στο στιγμιότυπο που μοιράστηκε τη βλέπουμε ξαπλωμένη δίπλα στην κόρη της.

Νέα ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη για το μωρό της: Αναπνέει; Αναπνέει Facebook Twitter

Σε προηγούμενη ανάρτησή της αφού ευχαρίστησε για τις ευχές που έλαβε για την κόρη της, μίλησε για τις «baby blues» μέρες μετά τη γέννα, διευκρινίζοντας τις διαφορές από την επιλόχειο κατάθλιψη.

«Θεωρούσα ότι οι ορμόνες μου ήταν τέλεια. Μου συνέβη όμως αυτή η θλίψη όταν γυρίσαμε στο σπίτι από το μαιευτήριο. Ήταν η επιστροφή στο συνηθισμένο μας περιβάλλον σε μία εντελώς όχι συνηθισμένη συνθήκη. Είναι περίεργες αυτές οι αλλαγές, βάλε και τις ορμόνες μέσα. Εξαιτίας των δικών μου θεμάτων ψυχικής υγείας και των διαταραχών με το άγχος και των κρίσεων πανικού, ήταν πάντα οι κεραίες μου πολύ ανοιχτές με αυτό και είχα ενημερώσει το περιβάλλον μου», ανέφερε αρχικά.

Και πρόσθεσε για την ενημέρωση που είχε κάνει στο περιβάλλον της: «Θέλω να ξέρετε, θέλω να με παρακολουθείτε μετά την εγκυμοσύνη. Είχα πει και στον ψυχολόγο μου μη μου συμβεί καμιά επιλόχειος, που αν συμβεί, θα το αντιμετωπίζαμε δεν με φοβίζει, απλά ήθελα να υπάρχει ένα σχέδιο δράσης. Δεν είναι επιλόχειος τα baby blues», είπε.

«Αν κρατήσει το συναίσθημα αυτό της θλίψης περισσότερο από δύο εβδομάδες, τότε είναι καλό να μιλήσετε με έναν ειδικό ψυχικής υγείας», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Μαίρη Συνατσάκη.

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ