Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και ο Τράβις Μπάρκερ αποκάλυψαν το φύλο του μωρού τους

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και ο Τράβις Μπάρκερ αποκάλυψαν το φύλο του μωρού τους Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και ο Τράβις Μπάρκερ ανυπομονούν να έρθει στον κόσμο το μωρό τους και χθες το διάσημο ζευγάρι αποκάλυψε το φύλο του.

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν κάθισε στα πόδια του συζύγου της μπροστά από ένα drumset, όπως φαίνεται και στο βίντεο που ανάρτησαν στο Instagram.

Ο Τράβις Μπάρκερ άρχισε να παίζει ντραμς προετοιμάζοντας το έδαφος για την σπουδαία ανακοίνωση και όταν σταμάτησε τότε πετάχτηκαν στον ουρανό μπλε κορδέλες και κομφετί, αποκαλύπτοντας ότι περιμένουν αγόρι.

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και Τράβις Μπάρκερ ήταν και οι δύο ντυμένοι στα λευκά και γιόρτασαν την είδηση με ένα φιλί καθώς οι φίλοι και η οικογένειά τους ζητωκραύγαζαν.

Πρόσφατα η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν βρέθηκε σε ένα live του Τράβις Μπάρκερ και εκεί όπως φαίνεται σε σχετικό βίντεο ανάρτησε ένα πλακάτ που έγραφε «Τράβις είμαι έγκυος».

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κωνσταντίνος Αργυρός: μπουζούκια, γαρύφαλλα λιωμένα και Ελγίνεια

It's Viral / Κωνσταντίνος Αργυρός: μπουζούκια, γαρύφαλλα λιωμένα και Ελγίνεια

Ανεβαίνει στη πίστα για να πει την καψούρα του τυλιγμένος με ελληνικές σημαίες. Τραγουδάει τώρα με την Βανδή, και πίσω από τα κεσεδάκια με τα γαρύφαλλα βάζει για φόντο τα Ελγίνεια. Έτσι ευθυτενής που στέκεται μπορεί και να ετοιμάζεται να πει τον εθνικό ύμνο.