Η ΚΝΕ «χτυπά» με video Κασιδιάρη-«Ζήκου»

Η ΚΝΕ «χτυπά» με video Κασιδιάρη-«Ζήκου» Facebook Twitter
1

 

Με video στο οποίο παρουσιάζει τον Κασιδιάρη ως Ζήκο από την ταινία «Της Κακομοίρας» μπήκε και η ΚΝΕ στο «παιχνίδι» των videο σχετικά με τη «δράση» της οργάνωσης, που ξεκίνησε από το ΠΑΣΟΚ και συνεχίστηκε με video-απάντηση από τη Χ.Α. Στο χιουμοριστικό video της  KNE, εκτός του Κασιδιάρη-Ζήκου, εμφανίζεται και ο βουλευτής Παππάς να ανεμίζει το σύμβολο της χούντας, υπό τους ήχους του βασικού τραγουδιού της ταινίας «Λούφα και Παραλλαγή.»

It's Viral
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΥΟ ΞΕΝΟΙ ΜΑΡΟΥΣΚΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΤΑΧΤΣΟΓΛΟΥ

It's Viral / Καλλιόπη Ταχτσόγλου: «Ο ρόλος της Μαρούσκας δεν μου έκλεισε πόρτες, αλλά μου ζητούσαν να κάνω τα ίδια πάλι»

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στον ιδιαίτερα αγαπητό ρόλο της ελληνικής τηλεόρασης, που ενσάρκωσε η ίδια στη σειρά «Δύο Ξένοι», δηλώνοντας πως «θα το έκανε ξανά»
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Απορία: αν συνεχισουν όλοι να βγάζουν τετοια βιντεάκια, και συνεχίσει και η ΧΑ να απαντάει με βιντεάκια, θα τα βγάζει ένα-ένα στο ιντερνετ ή θα τα συγκεντρώσει όλα μαζι και θα τα προβάλλει μία και καλή σε μορφή τριλογίας σε αιθουσα?Δεν ξέρω αν αυτός ο βιντεο-πόλεμος ειναι αστείος, απελπισμένος ή τραγικός. Περιμένω πάντως την απάντηση με αγωνία... :Ρ