Η Κάρα Ντελεβίν «δώρισε» τον οργασμό της στην επιστήμη -Ο λόγος

Η Κάρα Ντελεβίν με μαύρο σακάκι Facebook Twitter
Φωτ: Instagram
0

Η Κάρα Ντελεβίν συνηθίζει να απασχολεί τον διεθνή Τύπο άλλοτε με τις εμφανίσεις της και άλλοτε με τις δηλώσεις της.

Αυτή τη φορά, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι το μοντέλο θα δωρίσει κάτι ασυνήθιστο στην επιστήμη: τον οργασμό της.

Η Κάρα Ντελεβίν έδωσε σε ερευνητές δείγμα του αίματός της πριν και μετά τον οργασμό, ώστε να μπορέσουν να μελετήσουν τις επιδράσεις του στη χημεία του σώματός της. Μάλιστα, τα αποτελέσματα θα προβληθούν στην τηλεόραση αυτή την εβδομάδα.

Το μοντέλο συμφώνησε να συμμετάσχει σε αυτή τη μελέτη στο πλαίσιο έρευνας για το «χάσμα της κορύφωσης μεταξύ των δύο φύλων», καθώς φαίνεται ότι οι άνδρες είναι πιο πιθανό να έχουν οργασμό κατά τη διάρκεια του σεξ απ’ ότι οι γυναίκες.

«Είμαι εδώ για να έχω έναν οργασμό και να τον δωρίσω στην επιστήμη. Νομίζω ότι η γυναικεία σεξουαλική επιθυμία έχει σίγουρα καταπιεστεί. Γνωρίζω από τη δική μου ερωτική ζωή πόσο σεξουαλικές μπορούν να είναι οι γυναίκες, οπότε θα πίστευε κανείς ότι στον 21ο αιώνα οι άνδρες και οι γυναίκες θα έπρεπε να έχουν εξίσου ικανοποιητική σεξουαλική ζωή, σωστά;», είπε η Κάρα Ντελεβίν.

«Λοιπόν, ετοιμαστείτε να σοκαριστείτε. Όταν πρόκειται για τον οργασμό, υπάρχει σαφές χάσμα μεταξύ των δύο φύλων. Οι επιστήμονες λένε ότι το 95% των στρέιτ ανδρών έχουν οργασμό κατά τη διάρκεια της συνουσίας, αλλά αυτό ισχύει μόνο το 65% των στρέιτ γυναικών», πρόσθεσε.

«Για να είμαι ειλικρινής, νομίζω ότι αυτό ακούγεται υπερβολικά υψηλό, οι περισσότερες στρέιτ φίλες μου λένε ότι μάλλον είναι μάλλον 15% ή 20%. Οι λεσβίες και οι queer γυναίκες φαίνονται σίγουρα να τα καταφέρνουν καλύτερα», τόνισε η Κάρα Ντελεβίν.

Στο πείραμα μετρήθηκαν τα επίπεδα ενδοκανναβινοειδών στον οργανισμό της πριν και μετά τον οργασμό. Τα ενδοκανναβινοειδή, είναι η χημική ουσία που μειώνει το άγχος, αυξάνει την ευφορία και ενισχύει την ευχάριστη ανταπόκριση στο σεξ.

Στο ντοκιμαντέρ η Κάρα Ντελεβίν επιχειρεί να ανακάλυψε σε βάθος της σεξουαλικότητά της. Μεταξύ άλλων ταξίδεψε στην Ιαπωνία, όπου έφτιαξε ένα καλούπι του κόλπου της, ενώ κάποια άλλη στιγμή συμμετείχε σε σεμινάριο αυνανισμού.

Με πληροφορίες Daily Mail

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ