Αυτή είναι η φωτογραφία μιας νεαρής κοπέλας που κάνει πρόταση γάμου στην σύντροφό της. Και τις τελευταίες ημέρες έχει προκαλέσει τεράστιο κύμα ενθουσιασμού στα social media, με τους χρήστες να την κοινοποιούν ο ένας μετά τον άλλο με διθυραμβικά σχόλια. Η Jessica όμως δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία που αποφασίζει να παντρευτεί την αγαπημένη της- γιατί λοιπόν όλο το ίντερνετ «κλαίει» από χαρά;

 

Κοιτάζοντας πιο προσεκτικά την φωτογραφία, διακρίνει κανείς δίπλα από τις δύο νεαρές κοπέλες και λίγο πιο μακριά μια κυρία μεγαλύτερης ηλικίας να τις κοιτάζει έκπληκτη και κατενθουσιασμένη. Κι αυτή ακριβώς η γυναίκα, ή καλύτερα η αυθόρμητη αντίδρασή της, είναι που έχει προκαλέσει και τόση συγκίνηση στους χρήστες.

 

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Carlos Jair από το Χιούστον του Τέξας δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Twitter μια φωτογραφία από τη στιγμή που η αδερφή του κάνει πρόταση γάμου στη φίλη της στο Art Institute του Σικάγο. Στην ανάρτησή του, ο ίδιος εκτός από το να κάνει γνωστό το γεγονός αποφάσισε να εστιάσει την προσοχή και στην γυναίκα που χαμογελά κοιτάζοντας το ευτυχές ζεύγος. «Η αδερφή έκανε πρόταση γάμου στην κοπέλα της και κοιτάξτε την αντίδραση αυτής της γυναίκας» γράφει στο μήνυμά του:

 

 

Η αδερφή του, Jessica, είπε πως κοίταζε φωτογραφίες που τράβηξε ο φωτογράφος εκείνη την ημέρα όταν αντιλήφθηκε την γλυκιά αντίδραση εκείνης της γυναίκας. «Πραγματικά έκανε αυτήν την φωτογραφία ακόμη πιο ξεχωριστή» σχολίασε η ίδια.

 

Το tweet του Carlos μετρά αυτή τη στιγμή σχεδόν 290.000 likes και περισσότερα από 92.000 shares και τράβηξε την προσοχή ακόμη και της E.L. James, της συγγραφέα του «Fifty Shades of Grey» που έστειλε ευχές και συγχαρητήρια στο ζευγάρι.

 

 

Ο Carlos δημοσίευσε μετά την φωτογραφία κι ένα βίντεο από την πρόταση γάμου της αδερφής του. 

 

 

Η Jessica από την μεριά της έχει απευθυνθεί στο Twitter και ζητά τη βοήθεια των χρηστών προκειμένου να εντοπίσει την γυναίκα που όχι μόνο έκανε τόσο τεράστια επιτυχία την φωτογραφία της αλλά έγινε κατά λάθος και το πιο ισχυρό μήνυμα για τα δικαιώματα της LGBT κοινότητας:

 

 

* Με πληροφορίες από Mashable