Χάρης Ρώμας: «Μου είπε πώς έγινες έτσι; Είσαι και πρωταγωνιστής, εσύ είσαι βόδι»

Χάρης Ρώμας: «Μου είπε πώς έγινε έτσι; Είσαι και πρωταγωνιστής, εσύ είσαι βόδι» Facebook Twitter
0

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν το βράδυ της Δευτέρας, ο Χάρης Ρώμας.

Ο σεναριογράφος και ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα σχόλια που έχει ακούσει για την εμφάνισή του, όταν είχε πάρει αρκετά κιλά. Ο Χάρης Ρώμας μιλώντας για την αδελφή του, αποκάλυψε ότι νεότερος δεν έδινε σημασία στο παράπονό της για το μπούλινγκ που υφίστανται άνθρωποι με παραπάνω κιλά.

«Όταν έκοψα το κάπνισμα, πήρα πάνω από 20 κιλά, είπε, αποκαλύπτοντας στη συνέχεια τι του είπε συνάδελφός του όταν τον είδε στο Ηρώδειο: «"Πώς έγινε έτσι; Είσαι και πρωταγωνιστής. Εσύ είσαι βόδι". Δεν ξέρω αν ήταν κακία ή αν ήταν επειδή αυτού του είδους οι άντρες που υπήρξαν τόσο ωραίοι, είχαν ποντάρει και σε αυτό και ξέρουν ότι είχε κάποια σημασία τουλάχιστον για τη δική τους καριέρα. Αισθάνθηκα τόσο άσχημα. Δεν μπορώ να πω ότι αυτός ήταν ο λόγος που αποφάσισα να χάσω κάποια κιλά και δεν θα πω και ψέματα ότι δεν αισθάνομαι καλύτερα που τα έχασα», είπε ο Χάρης Ρώμας.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα λόγια της αδελφής μου, τα λόγια τα δικά σου πλέον και τα λόγια διαφόρων αγενέστατων ανθρώπων που δεν μπορούν να σεβαστούν αυτό που είναι ο συνάνθρωπός τους. Βλέπω ότι ασχολούνται πολύ και με την ηλικία», πρόσθεσε ο κ. Ρώμας.
 

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ