Η Σοφία Χατζηπαντελή παραδέχθηκε πως δεν ήταν σωστό που έκρινε τόσο αυστηρά την 24χρονη Άντζελα, την οποία είχε ξεχωρίσει η Βίκυ Καγιά στις οντισιόν του GNTM 5

 

Αν και ετεροχρονισμένα, δήλωσε μετανιωμένη για την απόφασή της, σχετικά με μία από τις διαγωνιζόμενες που στάθηκαν ενώπιον της κριτικής επιτροπής, δημοσιεύοντας ένα Story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ανακαλεί την άποψή της. 

 

«Νομίζω ότι είχατε δίκιο σχετικά με αυτήν την κοπέλα. Για να είμαι ειλικρινής, μόλις είδα το επεισόδιο και τώρα καταλαβαίνω τι θέλατε να πείτε. Η ενέργειά της ήταν τόσο φρέσκια. Μπορεί να είχα μία άσχημη μέρα, lol, συγγνώμη! Τι θετικό, γλυκό κορίτσι!», έγραψε η Σοφία Χατζηπαντελή, κάνοντας mention την Βίκυ Καγιά στο μήνυμά της.

 

Η guest κριτής του ριάλιτι μόδας ζήτησε επίσης σε όποιον γνωρίζει την Άντζελα, να της στείλει τον λογαριασμό της στο Instagram.

 

GNTM 5: Η Σοφία Χατζηπαντελή ζητά συγγνώμη σε διαγωνιζόμενη- Το ποστ στο Instagram

 

Η 24χρονη Άντζελα, που σπουδάζει λογιστική, συμμετείχε φέτος για δεύτερη φορά στο GNTM, καθώς είχε διαγωνιστεί ξανά πέρυσι, αλλά αποχώρησε εξαιτίας ενός τραυματισμού στη μέση.

 

Όλοι οι κριτές ενθουσιάστηκαν μαζί της, εκτός από τη Σοφία Χατζηπαντελή, ενώ η Βίκυ Καγιά τής είπε μάλιστα «είσαι μέχρι στιγμής το αγαπημένο μου κορίτσι».

 

«Εγώ πιστεύω ότι είσαι όμορφη, έχεις όλο το πακέτο. Αλλά είσαι μοντέλο του παρελθόντος. ‘Όχι του παρόντος ή του μέλλοντος. Οπότε είναι όχι για εμένα», είπε χαρακτηριστικά η Σοφία Χατζηπαντελή, που απέρριψε την Άντζελα, η οποία πέρασε πέρασε με τρία «ναι» στην επόμενη φάση.

 

Η auditon της Άντζελας: