Ο Γιώργος Σαμπάνης ανακοίνωσε πως σκοπεύει να κινηθεί δικαστικά εναντίον της Soula Glamorous, με αφορμή ανάρτηση σχετικά με τους λόγους που σταμάτησε συναυλία στη Σάμο. 

Ο τραγουδιστής βρέθηκε πρόσφατα στη Σάμο για την τελευταία συναυλία του καλοκαιριού, ωστόσο αφού είπε τέσσερα τραγούδια, κατέβηκε από την σκηνή και σταμάτησε την συναυλία

Σύμφωνα με ανάρτηση της Soula Glamorous, γνωστή περσόνα του ίντερνετ, ο Γιώργος Σαμπάνης κατέβηκε από την σκηνή γιατί καβγάδισε με την σύντροφό του, Ιωάννα Σαρρή.

Συγκεκριμένα δημοσίευσε ένα μήνυμα, που έλαβε ο λογαριασμός από κάποιον που βρέθηκε στη συναυλία:

«Σούλα αποκλειστικό. Σε συναυλία στη Σάμο ο Σαμπάνης βγήκε, είπε 4 τραγούδια και σταμάτησε τη συναυλία, γιατί ακούγεται ότι τσακώθηκε με την κοπέλα του, ενώ ήταν στην σκηνή. 40 λεπτά και ακόμα περιμένουμε. 150 ευρώ το φθηνότερο μπουκάλι. Ακυρώθηκε για "λόγους υγείας"», έγραφε ο χρήστης, το μήνυμα του οποίου αναδημοσίευσε η Soula Glamorous.

Γιώργος Σαμπάνης: Κινείται δικαστικά εναντίον της Soula Glamorous- Η ανάρτηση που τον εξόργισε

Ο Γιώργος Σαμπάνης, απάντησε στην εν λόγω ανάρτηση, με ένα οργισμένο μήνυμα μέσω Instagram, όπου διέψευσε όσα γράφονται.

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως γνωρίζει από πού ξεκινούν όλα τα δημοσιεύματα και πως θα κινηθεί δικαστικά εναντίον συγκεκριμένου ατόμου, πως δεν έχει καμία σχέση με το αλκοόλ και πως σταμάτησε την συναυλία γιατί έσπασε ένα αγγείο το οποίο προκάλεσε αιμάτωμα στις φωνητικές του χορδές με αποτέλεσμα να μην μπορεί να μιλήσει.

Η ανάρτηση του Γιώργου Σαμπάνη: 

«Καλησπέρα σε όλους. Διαβάζω εδώ και δύο και τρεις εβδομάδες δημοσιεύματα που με αφορούν. Στο ένα δημοσίευμα διαβάζω ότι είμαι μεθυσμένος και τσακώνομαι δημόσια, στο άλλο ότι κατέβηκα από τη σκηνή επειδή πάλι τσακώθηκα. Τα δημοσιεύματα ξεκινούν όλα από ένα συγκεκριμένο άτομο το οποίο γνωρίζω ποιο είναι και εναντίον του οποίου θα κινηθώ δικαστικά. Δεν έχω καμία σχέση με το αλκοόλ και είναι γελοίο να διαβάζω ότι υπήρξα κάπου μεθυσμένος σε κοινή θέα.

Δεν θα τσακωνόμουν δημόσια με κανένα όπως δεν το έκανα χρόνια τώρα. Σαν επαγγελματίας δεν άφησα ποτέ τη σκηνή ούτε όταν πέθαναν δικοί μου άνθρωποι, ούτε με πυρετό. Στην Σάμο εκεί που τραγουδούσα κανονικά έσπασε ένα αγγείο το οποίο προκάλεσε αιμάτωμα στις φωνητικές μου χορδές και μου ήταν αδύνατο να μιλήσω πόσο μάλλον να τραγουδήσω. Το ότι κατέβηκα από τη σκηνή όχι μόνο μου στέρησε την επαφή με τον κόσμο στο τελευταίο μου live για φέτος το καλοκαίρι αλλά και με έβαλε σε σοβαρά οικονομικά έξοδα. Παρακαλώ τα site που αναπαράγουν την ψεύδη είδηση να την κατεβάσουν αμέσως»

Γιώργος Σαμπάνης: Κινείται δικαστικά εναντίον της Soula Glamorous- Η ανάρτηση που τον εξόργισε