Γέννησε το πρώτο της παιδί η Μαίρη Συνατσάκη. Το πρωί ήρθε στον κόσμο το κοριτσάκι της με τον Ίαν Στρατή

 

Ο μαιευτήρας, Θάνος Παράσχος, μιλώντας στον ΑΝΤ1, επεσήμανε: «Γέννησε με καισαρική στις 7.25 το πρωί ένα κοριτσάκι βάρους 2.750. Πήγαν όλα καλά. Έγινε με καισαρική γιατί είχε κάποιους πόνους. Για λόγους ασφαλείας έγινε η καισαρική. Είναι ιδιαίτερα χαρούμενη κι εκείνη και ο Ίαν».

 

«Αυτή τη στιγμή θηλάζει και είναι όλα τέλεια. Οι συγγενείς είναι μαζί της στο μαιευτήριο και περιμένουν να τη δουν. Είναι ιδιαίτερα χαρούμενη, συγκινημένη και ψύχραιμη» συνέχισε και κατέληξε: «Ο Ίαν νομίζω ότι συγκινήθηκε πολύ. Περισσότερο νομίζω ότι συγκινήθηκε ο Ίαν, η Μαίρη είναι ψύχραιμη και χαρούμενη». 

 

Πριν τρεις ημέρες, η Μαίρη Συνατσάκη είναι προαναγγείλει την γέννηση του μωρού μέσα στον μήνα: « Ο πιο όμορφος μήνας του χρόνου θα είσαι! Σε περιμένουμε με διακριτικούς στολισμούς και λίγα φωτάκια, αφού μάταια όσα κι αν βάλουμε. Εσύ θα τα φωτίσεις όλα αλλιώς…»

 

 

Καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, η γνωστή παρουσιάστρια και influencer μοιραζόταν τις σκέψεις της και τις εξελίξεις, σε τακτά χρονικά διαστήματα.