ΒΑΣΕΙΣ 2024

First Dates: Το ραντεβού που προκάλεσε τις αντιδράσεις των τηλεθεατών

First Dates: Το ραντεβού που προκάλεσε τις αντιδράσεις των τηλεθεατών Facebook Twitter
Φωτ.: Youtube
0

Ένα από τα ραντεβού που προβλήθηκε χθες στο reality γνωριμιών First Dates του Star όχι απλώς δεν πήγε καλά, όχι απλώς εξελίχθηκε στο πλέον αμήχανο και άβολο (και για τους συντελεστές της εκπομπής και για την υποψήφια), αλλά κατάφερε να εξοργίσει τους τηλεθεατές, που ξέσπασαν με μανία στα social media της εκπομπής.

Τι πήγε στραβά, όμως; Περίπου όλα. Όταν η Άντζελα συνάντησε τον Μπάμπη, παρά την καλή της διάθεση και την ευγένειά της, το υποψήφιο «ταίρι» της δεν σταμάτησε να σχολιάζει την εμφάνισή της, να τη βομβαρδίζει με ατάκες που απλώς δεν ξεστομίζει κάποιος σε μία συνάντηση –και μάλιστα αναγνωριστική-, ενώ η συνέχεια δεν υπήρξε καλύτερη.

Ο υποψήφιος αιφνιδίασε τη σερβιτόρα λέγοντάς της ότι την ξέρει και έχει καιρό να τη δει (άφωνη η εργαζόμενη, καθώς όπως αποδείχθηκε, όλο αυτό ήταν ένα ψέμα), στη συνέχεια στα κιου της εκπομπής προχώρησε σε σχόλια για τον Δείκτη Νοημοσύνης του ραντεβού του και όταν επέστρεψε, ξεκίνησε τον πιο άβολο διάλογο για το πώς «δέρνεις τη ντομάτα για να κοκκινίσει».

Αφού τελείωσε και αυτό –με την υποψήφια αποσβολωμένη από την όλη συμπεριφορά- ο 50χρονος τη ρώτησε πως της φαίνονται οι swingers και τι γνώμη έχει για την ανταλλαγή σεξουαλικών συντρόφων και λίγο μετά, έτσι για αξέχαστο φινάλε, (και όταν πλέον είχε προσγειωθεί το γλυκό ανάμεσά τους) της είπε ότι ήθελε να το φάει από το στήθος της.

Στο μεταξύ, είχαν προηγηθεί κάποια ανεπίτρεπτα αγγίγματα του συγκεκριμένου στην κοπέλα, η οποία μάλιστα προς το τέλος έφτασε στο σημείο να καλύψει το μπούστο της.

Όπως εύκολα υποψιάζεται κανείς, η κοπέλα στο τέλος του «ραντεβού» και όταν κλήθηκε να απαντήσει στην καθιερωμένη ερώτηση της εκπομπής για το αν θα ξανάβγαινε με τον άνθρωπο με τον οποίο την έφεραν σε επαφή, απάντησε αρνητικά και φυσικά εκεί είδε τον 50χρονο να τη βγάζει, ούτε λίγο ούτε πολύ, τρελή. Μάλιστα, στο σχόλιό της για το ότι αυτά τα πράγματα δεν τα λες σε μία γυναίκα, ο συγκεκριμένος αντέδρασε κιόλας απαντώντας της ότι δεν θα του υποδείξει τι κάνει να λέει και τι όχι.

Πόσο χειρότερα θα μπορούσε να πάει όλο αυτό; Πολύ. Και συγκεκριμένα όταν από τα social media της εκπομπής –και συγκεκριμένα στο Twitter- βρέθηκε κάτι ακόμα πιο ακατάλληλο να γραφτεί για όλο αυτό το ντροπιαστικό σκηνικό.

«Ο Μπάμπης από τη Θεσσαλονίκη ήρθε για να φλερτάρει, ‘ποντάροντας’ στο χιούμορ του, με... αμφίβολα αποτελέσματα. Στην εντυπωσιακή Άντζελα όμως φάνηκε να μην αρέσουν οι ‘πιπεράτες’ ατάκες του και έτσι δεν υπάρξει συνέχεια...». Πόσο πιο λάθος από αυτή τη διατύπωση και ενώ έχει προηγηθεί όλο το παραπάνω;

Μοιραία, όσοι είχαν παρακολουθήσει την εκπομπή, ξέσπασαν και εναντίον της παραγωγής που με την ανάρμοστη διατύπωση, φαινόταν να «σιγοντάρει» την απαράδεκτη κατάσταση που προηγήθηκε στο εστιατόριο γνωριμιών της εκπομπής. Μάλιστα, αρκετές τηλεθεάτριες και τηλεθεατές φρόντισαν να επισημάνουν ότι αυτού του είδους η συμπεριφορά συνιστούσε σεξουαλική παρενόχληση και ότι το κανάλι δεν θα έπρεπε καν να έχει προχωρήσει στη μετάδοση αυτού του επεισοδίου.

It's Viral
0

ΒΑΣΕΙΣ 2024

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ