Ενυδρίδα έκανε «κατάληψη» σε σανίδα σέρφερ- Δεν τον άφηνε να την πάρει

Ενυδρίδα έκανε «κατάληψη» σε σανίδα σέρφερ- Δεν τον άφηνε να την πάρει Facebook Twitter
0

Ο Νικ Έρικσεν λέει πως πάντα είχε μανία με τις θαλάσσιες ενυδρίδες. Τώρα, βρήκε μία εκπρόσωπο του είδους που είχε… μανία με τον ίδιο, αλλά και τη σανίδα του σερφ του. 

Ενώ ο σέρφερ «κυνηγούσε» τα κύματα στη Σάντα Κρουζ της Καλιφόρνια, μια θαλάσσια ενυδρίδα αποφάσισε να κάνει «κατάληψη» στη σανίδα του και «αρνούνταν» να κατέβει από αυτή. 

Το ζώο βρήκε την ευκαιρία όταν κάποια στιγμή ο Έρικσον βρέθηκε στο νερό. Τότε, η ενυδρίδα ανέβηκε στη σανίδα και «ένιωσε σαν στο σπίτι της», όπως περιέγραψε ο ίδιος χαμογελώντας. 

Οι φίλοι του, που βιντεοσκοπούσαν το στιγμιότυπο από την παραλία, δεν πίστευαν στα μάτια τους και γελούσαν. Ο σέρφερ προσπάθησε να διώξει το ζώο, πετώντας νερό ή προσπαθώντας να αναποδογυρίσει τη σανίδα. Όμως, κάθε φορά που ακουμπούσε ο Έρικσεν τη σανίδα, το ζώο του «ορμούσε». Μάλιστα, κάποια στιγμή, έπεσε και η ενυδρίδα στο νερό και άρχισε να τον κυνηγάει. 

Ο Έρικσεν παραδέχθηκε ότι φοβήθηκε. «Φαίνεται χαριτωμένη, αλλά ξέρεις πόσο επικίνδυνη μπορεί να γίνει», είπε μιλώντας στο CNN. Τελικά, τον βοήθησε ένας άλλο σέρφερ, που έσπρωξε τη σανίδα μακριά από την ενυδρίδα. Στην αρχή το ζώο τον κυνήγησε, όμως μετά άλλαξε γνώμη και άρχισε να κυνηγάει τον Έρικσεν. 

«Κοιτούσα συνέχεια πίσω μου, ήταν σαν ταινία τρόμου», δήλωσε. Τελικά, ο ίδιος γλίτωσε δίχως να τραυματιστεί, αλλά η ενυδρίδα έκοψε με τα δόντια της κάποια κομμάτια από τη σανίδα του. Ο σέρφερ είπε πως μπορεί να μην  την επιδιορθώσει, για να θυμάται το περιστατικό. 

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ