Ελεονώρα Μελέτη: Η ανάρτηση για το κρέας που «χαραμίστηκε» στις εκπομπές της Τσικνοπέμπτης

Ελεονώρα Μελέτη: Η ανάρτηση για το κρέας που «χαραμίστηκε» στις εκπομπές της Τσικνοπέμπτης Facebook Twitter
1

Ένα οργισμένο μήνυμα με αφορμή την Τσικνοπέμπτη έστειλε μέσω social media η Ελεονώρα Μελέτη.

Στο μήνυμά της στο Instagram, η γνωστή παρουσιάστρια σχολίασε μεταξύ άλλων τα «αμέτρητα κιλά κρέατος που έχουν ψηθεί και χαραμιστεί σε όλες τις εκπομπές τηλεόρασης», τονίζοντας «δεν καταναλώνονται ούτε τα μισά από τεχνικούς κ δημοσιογράφους». 

Όπως εξηγεί στη συνέχεια, αποφάσισε να το σχολιάσει όχι «ως vegetarian αλλά ως άνθρωπος που έχει την τύχη να μπορεί να φάει με άνεση κάθε μέρα, την ώρα που κάποιοι πεινούν».

Ολόκληρο το μήνυμα της Ελεονώρας Μελέτη: 

«Την ώρα που κάθε άνθρωπος σε όλο τον κόσμο (εκτός από τον 3ο κόσμο βέβαια) πετάει γύρω στα 150 κιλά φαγητό κατά μέσο όρο, το χρόνο, σε όλες τις εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, έχουν ψηθεί κ χαραμιστεί, αμέτρητα κιλά κρέατος. Κ επειδή έχω κάνει και εγώ αυτά τα κλισεδάκια κατά το παρελθόν, όχι, δεν καταναλώνονται ούτε τα μισά από τεχνικούς κ δημοσιογράφους. Κ δεν σχολιάζω ως vegetarian αλλά ως άνθρωπος που έχει την τύχη να μπορεί να φάει με άνεση κάθε μέρα, την ώρα που κάποιοι πεινούν»

It's Viral
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Έχει δίκιο! Τουλάχιστον ας μοιράζονταν σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη! Να τα ψήνανε και μετά να τα δίνανε στα ορφανοτροφεία κτλ Δεν είναι εποχές για να πετάμε φαγητό! Πρέπει να κατανοήσουμε πως κάποιοι από τους συνανθρώπους μας πεινάνε! Πρέπει να σταματήσουμε να ζούμε σαν εγωιστές και να αρχίσουμε να προσφέρουμε στο κοινωνικό σύνολο.