Μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη, παραχώρησε η «Γυναίκα με τα Μαύρα» από το The Chase, στο MEGA News.
H «Γυναίκα με τα Μαύρα» ή αλλιώς η επικοινωνιολόγος Μαρία Μάρκου, που εντυπωσιάζει με τις γνώσεις της στο τηλεπαιχνίδι του MEGA, The Chase, μίλησε εκτενώς για τη ζωή της πίσω από το τηλεοπτικό πλατό, ενώ παράλληλα αποκάλυψε και την επιθυμία της να ασχοληθεί με την πολιτική.
Αναλυτικότερα, εξήγησε ότι αγαπά την πολιτική και θέλει να ασχοληθεί ενεργά με αυτήν, τη δεδομένη χρονική στιγμή περισσότερο από ποτέ.
Ωστόσο, επισημαίνει πως ουδέποτε υπήρξε κομματικοποιημένη, αλλά όπως χαρακτηριστικά τόνισε, είναι πολιτικοποιημένη από τα γεννοφάσκια της.
«Δεν με ρωτάει ο κόσμος για τις δυσκολίες, αλλά τις δυσκολίες τις βλέπω εγώ καθημερινά γιατί η βασική μου εργασία είναι στην πλατεία Βάθη. Είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος δουλεύει στην πλατεία Βάθη. Έρχεσαι αντιμέτωπος καθημερινά, ακόμα κι αν δεν το θέλεις, με όλα τα κακώς κείμενα της ελληνικής κοινωνίας, ανθρωπογεωγραφίας, οικονομίας», ανέφερε η Μαρία Μάρκου.
«Αυτή τη στιγμή πιστεύω ότι έχουν γίνει προσπάθειες. Όμως οι πληθωριστικές πιέσεις, η οικονομία, η έλλειψη τροφίμων, η έλλειψη πρόσβασης σε βασικά αγαθά δεν μπορεί να αφήσει ανεπηρέαστο τον οποιοδήποτε πολίτη, ακόμα και τους πιο προνομιούχους», συνέχισε.
«Αυτή τη στιγμή κάπως θα πρέπει να σκεφτούμε ότι θα πρέπει να συμβάλουμε στην αποτροπή εξάπλωσης τέτοιων φαινομένων», συμπλήρωσε σε άλλο κομμάτι της συνέντευξής της.