«Αυτό σημαίνει μαμά»- Η τρυφερή ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα για τα γενέθλια της Βίκυς Σταυροπούλου

«Αυτό σημαίνει μαμά»- Η τρυφερή ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα για τα γενέθλια της Βίκυς Σταυροπούλου Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Γενέθλια έχει σήμερα, Κυριακή, η Βίκυ Σταυροπούλου και η κόρη της, Δανάη Μπάρκα, της ευχήθηκε με μία τρυφερή ανάρτηση στα social media. 

Στην ανάρτηση, που τη συνοδεύει με κοινές τους φωτογραφίες- παλιές και πρόσφατες- η Δανάη Μπάρκα ξεκινά γράφοντας για το πώς ήταν η μητέρα της ως παιδί και για τη στιγμή που έμεινε έγκυος.

«Λίγα χρόνια μετά χώρισε και δεν είχε ούτε δουλειά, ούτε σύζυγο, αλλά μηδένισε το κοντέρ κι αποφάσισε στα 27 να κυνηγήσει το όνειρό της. Πήγε σε σχολή, έκανε άλλες δουλειές συγχρόνως και θυμάμαι πως μέναμε σε ένα σπιτάκι με ένα δωμάτιο που το έκανε παιδικό κι εκείνη δεν είχε δικό της, κοιμόταν στον καναπέ. Την είχα ακούσει κρυφά να κλαίει με λυγμούς, να πονάει, να ζητάει βοήθεια για baby sitting, να αγχώνεται. Φανερά την έβλεπα με χαμόγελο και κέφι να μου τα περιγράφει όλα μέλι γάλα», συνεχίζει η παρουσιάστρια. 

Μάλλον αυτό σημαίνει μαμά, γράφει. Μαμά είναι η λύση σε κάθε πρόβλημα, είναι φροντίδα στα εύκολα και τα δύσκολα, είναι αγκαλιά και δάκρυ, είναι «πόνος κρυφός και ποτέ φανερός», τονίζει. 

Κάνει αναφορά στις τύψεις που ένιωθε η μητέρα της, επειδή δούλευε συνέχεια, αλλά και την υπερηφάνεια τη δική της, επειδή την έβλεπε να καταφέρνει όσα ονειρευόταν. 

«Πού να ήξερε ότι όσο έκλαιγε κρυφά, επειδή δεν μπορούσε να μου αγοράσει παιχνίδια, εγώ χαιρόμουν γιατί απλά είχα εκείνη και δεν χρειαζόμουν τίποτα άλλο. Πού να ήξερε πως κάθε μέρα ξυπνάω και εύχομαι να την έχω μέχρι να κάνω εγώ παιδιά και να γνωρίσουν την πιο σπουδαία μαμά που υπάρχει, τη δική μου», αναφέρει χαρακτηριστικά. 

«Μαμά, αν ήξερες ποσό σε αγαπώ, δεν θα είχες κλάψει ποτέ για καμία δυσκολία. Μαμά, εύχομαι να σου μοιάσω. Μαμά, σε ευχαριστώ. Είσαι το σπίτι μου», καταλήγει. 

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ