ΕΠΙΘΕΣΗ ΙΡΑΝ ΣΕ ΙΣΡΑΗΛ

Άννα Βίσση: Αρκετές γυναίκες είμαστε ακόμα φοβισμένες να εκφράσουμε τη σεξουαλική διάθεσή μας

Η Άννα Βίσση Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Η Άννα Βίσση δήλωσε ότι ποτέ δεν ήταν άνετη με το φλερτ και σημείωσε πως αρκετές γυναίκες φοβούνται ακόμη να εκφράσουν τη σεξουαλική διαθέσή τους. 

Αρχικά, η σταρ ρωτήθηκε για έναν στίχο του νέου τραγουδιού της- με τίτλο «Gazoza»- που αναφέρει «Απόψε η Άννα τα κάνει όλα πουτ@@α». 

«Είναι μια έκφραση που σημαίνει “απόψε η Άννα θα περάσει καλά” ή “θα τα σπάσει”. Η “Άννα” είναι η κάθε γυναίκα, απλά ριμάρει με το όνομά μου… είναι ένα επάγγελμα αποδεκτό, χρήσιμο σε πάρα πολύ κόσμο», δήλωσε, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ. 

«Το νόημα είναι ότι θέλω να βγω έξω από τα ρούχα μου, θέλω να ξεσκάσω, να διαμαρτυρηθώ… Το κεντρικό νόημα του τραγουδιού είναι “τι άλλο πια να κάνω η γυναίκα”. Αρκετές γυναίκες είμαστε φοβισμένες ακόμα στο να εκφράσουμε τη σεξουαλική μας διάθεση, το να φλερτάρουμε πιο άνετα και πιο ευθέως», συμπλήρωσε η Άννα Βίσση. 

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, δήλωσε πως ποτέ δεν ήταν άνετη με το φλερτ. «Ούτε ακόμη είναι άνετη», συμπλήρωσε, σημειώνοντας ότι πιστεύει πως αυτό έχει σχέση με το γεγονός ότι είναι διάσημη. «Με τους άντρες ήμουν πάντα λίγο πιο κρατημένη. Δεν ξέρω, ίσως φταίνε κι αυτοί που μαζί μου δεν είναι άνετοι», πρόσθεσε. 

It's Viral
0

ΕΠΙΘΕΣΗ ΙΡΑΝ ΣΕ ΙΣΡΑΗΛ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ