Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε συγκινημένος για τον αδελφό του, Θάνο, καθώς σε λίγο καιρό συμπληρώνονται τρία χρόνια από τον θάνατό του. 

 

Παρακολουθώντας απόσπασμα από τη συνέντευξη που έδωσε η ανιψιά του, Αλεξάνδρα, για τον πατέρα της στο «Μουσικό Κουτί», ο παρουσιαστής είπε μεταξύ άλλων πως η απώλεια του Θάνου Μικρούτσικου, είναι ένα γεγονός που ακόμη δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει.

 

Επίσης ανέφερε πως μέχρι σήμερα δεν μπορεί να ακούσει ολόκληρο τραγούδι του αδελφού του, καθώς δακρύζει στο άκουσμά τους.

 

«Θα σας πω απλά ότι ακούσω τραγούδια του στο ραδιόφωνο, επειδή ακούγονται συνέχεια, και αλλάζω σταθμό. Ακόμα δεν έχω καταφέρει να ακούσω ένα τραγούδι του ολόκληρο. Έφυγα ακόμα και όταν παίξανε τη "Ρόζα" του στο J2US. Βρήκα κάτι άλλο να κάνω εκείνη την ώρα. Δεν το ‘χω πει στην Ελένη ότι δε μπορώ να ακούσω τα τραγούδια του αλλά της έχω πει να αλλάξει σταθμό και καταλαβαίνει ότι είναι γι’ αυτόν τον λόγο. Μου είναι αδύνατο…», είπε αρχικά.

 

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε ωστόσο ότι δεν είδε την εκπομπή «Μουσικό Κουτί», εξηγώντας παράλληλα πως δεν ήταν καλεσμένος στο σχετικό αφιέρωμα: «Δεν την είδα, θα τη δω την εκπομπή. Τη σκεφτόμουν την ώρα που γινόταν. Δεν με κάλεσαν στο αφιέρωμα για τον αδελφό μου. Και είμαι φίλος με τον Νίκο Πορτοκάλογλου. Στη μνήμη του αδελφού μου αυτό είναι ύβρις, να ασχολούμαι και να δίνω πληροφορίες για το τι συνέβη».