Η Αθηναΐς Νέγκα παραδέχθηκε ότι έχει περάσει «όλες τις φάσεις» με τη λεύκη και πλέον βιώνει αυτή που δείχνει υπερήφανα τα σημάδια της. 

 

Η δημοσιογράφος έχει τοποθετηθεί αρκετές φορές δημόσια για αυτή την πάθηση που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στα 18 της, ενώ συχνά ανεβάζει και φωτογραφίες στα social media. 

 

«Το είπα για να αισθανθώ εγώ καλύτερα. Για να μην με ρωτάνε όλοι “κάηκες, τι έπαθες, τι συμβαίνει;”», δήλωσε στο Open, όταν ρωτήθηκε πώς αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για τη λεύκη. 

 

 

«Είναι ένα μυστηριώδες αυτοάνοσο. Απλά φεύγει η μελανίνη, δεν σου συμβαίνει κάτι άλλο. Δεν πονάς, είναι καθαρά αισθητικό το πρόβλημα. Μου έχουν πει ότι έρχεται ένα φάρμακο, υπάρχουν καλά νέα για αυτή την πάθηση», συμπλήρωσε. 

 

«Κάνεις σημάδια δεν φεύγουν και είσαι πουά. Περπατάς και σε ρωτάνε, “τι έπαθες, δεν έχει φάρμακο;”. Είμαστε πουά εμείς που έχουμε λεύκη. Αρχίζει ο καθένας και σου λέει τη βλακεία του. Πρέπει να κάτσεις να το υπομείνεις», σημείωσε. 

 

 

Όταν ρωτήθηκε εάν υπήρξε περίοδος που έκρυβε τα σημάδια της, απάντησε: «Όλες τις φάσεις τις πέρασα. Τώρα περνάω μία pride φάση, όπου βγάζω και τα δείχνω και δε χρειάζεται να ξοδεύομαι στο make up, είναι πιο οικονομικό».