Το Tirbouson έχει καταφέρει να συνδέσειτο όνομά του με τη γευστική πλευρά του Κεραμεικού και όχι άδικα. Σε έναν χώρο που οι ιδιοκτήτες του έχουν καταφέρει να τον μετατρέψουν με αριστοτεχνικό τρόπο από πρώην μηχανουργείο σε νυν νεο-ταβέρνα με άποψη σερβίρονται γεύσεις από την ελληνική κουζίνα με διάφορους ενδιαφέροντες πειραματισμούς. Για το τέλος μην παραλείψετε να δοκιμάσετε κάποιο από τα γλυκά του, που σίγουρα θα σας ενθουσιάσουν.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Στο Alouatou θα φας γαλατόπιτα και ζυμωτό ψωμί όπως παλιά

Alouatou: Ο Σπύρος Γαβαθάς φτιάχνει γαλατόπιτα και ζυμωτό ψωμί όπως παλιά

Γιάννης Πανταζόπουλος |
Scroll to top icon