Για περισσότερα από 30 χρόνια αποτελεί σταθερή αξία στην ελληνική σπιτική κουζίνα στην περιοχή της Κηφισιάς. Με έναν κομψό εσωτερικό χώρο και μια αυλή με σκιερά πλατάνια για τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες που έρχονται, το εστιατόριο Θεσσαλία λειτουργεί καθημερινά από το μεσημέρι, σερβίροντας 25 είδη μαγειρευτών και μεγάλη ποικιλία από φαγητά της ώρας.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Το 24ωρο ενός σεφ

Αντώνης Δρακουλαράκος: «Το ρύζι είναι η σημαία κάθε σουσάδικου»

Αντώνης Δρακουλαράκος |
Scroll to top icon