Γαλλική κουζίνα στο κέντρο της πόλης, σ’ ένα γαλλικό μπιστρό που φαίνεται σαν να ξεπετάχτηκε κατευθείαν απ’ την καρδιά του Παρισιού. Και πώς θα μπορούσε να μην είναι έτσι, όταν ο σεφ και ιδιοκτήτης του Γιώργος Ηλιού έχει σπουδάσει μαγειρική στο Παρίσι κι έχει εργαστεί εκεί σε μεγάλα εστιατόρια; Εκτός απ’ το φαγητό, στο Polly Magoo τη Δευτέρα 4 Ιουλίου θα μπορέσετε ν’ απολαύσετε και μια μοναδική βραδιά φλαμένκο στις 21:00. Ευκαιρία να διεγείρετε όλες σας τις αισθήσεις!

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
11 μέρη για φαγητό και ποτό που αγαπάμε τώρα στο Παγκράτι

11 μέρη για φαγητό και ποτό που αγαπάμε τώρα στο Παγκράτι

Λίνα Ιντζεγιάννη |
Scroll to top icon