Από το 2002, που άνοιξε στα Εξάρχεια, έχει εξαπλωθεί και σε άλλες περιοχές της Αθήνας σιγά σιγά, με μεγάλη επιτυχία και οικολογική φιλοσοφία. Μεγάλο ατού το βασικό συστατικό της ζύμης, που την κάνει τόσο διαφορετική από κάθε άλλη πίτσα που έχουμε δοκιμάσει, η οργανική κάνναβη βιολογικής καλλιέργειας, που, αν και παρεξηγημένη, έχει μεγάλη διατροφική αξία.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Agora symi

Agora: Η πιο γραφική ανηφόρα της Σύμης οδηγεί σε μια κουζίνα με χαρακτήρα

Ζωή Παρασίδη |
Scroll to top icon