Από το 2002, που άνοιξε στα Εξάρχεια, έχει εξαπλωθεί και σε άλλες περιοχές της Αθήνας σιγά σιγά, με μεγάλη επιτυχία και οικολογική φιλοσοφία. Μεγάλο ατού το βασικό συστατικό της ζύμης, που την κάνει τόσο διαφορετική από κάθε άλλη πίτσα που έχουμε δοκιμάσει, η οργανική κάνναβη βιολογικής καλλιέργειας, που, αν και παρεξηγημένη, έχει μεγάλη διατροφική αξία.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Στα νησιά μαγειρεύουν την καραβίδα απλά, και την απογειώνουν

Στα νησιά μαγειρεύουν την καραβίδα απλά, και την απογειώνουν

Νίκος Γ. Μαστροπαύλος |
Scroll to top icon