Προσφέρει γνήσια ελληνική ζεστασιά και φιλοξενία πάνω απ’ όλα, παράλληλα με μια δημιουργική κουζίνα με πιάτα φτιαγμένα με πολύ φαντασία. Στεγάζεται στο αγαπημένο στέκι του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, την ξακουστή μπακαλοταβέρνα του Καχριμάνη, στην οποία είχε εμπνευστεί πολλά από τα έργα του. Μας επιφυλάσσει ειδικό μενού καθημερινά και μεσημέρι και βράδυ μόνο με €15 αλλά και ζωντανή μουσική καθημερινά.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Το 24ωρο ενός σεφ

Αντώνης Δρακουλαράκος: «Το ρύζι είναι η σημαία κάθε σουσάδικου»

Αντώνης Δρακουλαράκος |
Scroll to top icon