ΓΕΥΣΗ

ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ

Food mystique

Αναπάντεχες γεύσεις και μεγάλη ποικιλία με βασικό στοιχείο την παρεξηγημένη κάνναβη.

CookO, 3.2.2010 | 16:24

Η πρώτη εμπειρία σε εστιατόριο Mystic Pizza ήταν στα Εξάρχεια, σ' έναν μικρό χώρο με μια σειρά τραπέζια όπου νόμιζες ότι βρίσκεσαι σε ένα τραπέζι με μια μεγάλη παρέα. Εκεί δοκίμασα πρώτη φορά τις Mystic συνταγές που έχουν βάση την οργανική κάνναβη, ένα προϊόν μεγάλης διατροφικής άξιας, αλλά και μεγάλων παρεξηγήσεων, αφού είναι ο λόγος που για αρκετό καιρό το Mystic Pizza αντιμετώπιζε προβλήματα. Βέβαια, αυτό είναι μια ιστορία που ανήκει στο παρελθόν, αφού το Mystic Pizza από τότε έχει αποκτήσει και δυο αδελφάκια, ένα στον Χολαργό, και τελευταία στο Κουκάκι, στον γραφικό πεζόδρομο της Γ. Ολυμπίου. Ένας χώρος οικείος και ζεστός σε αποχρώσεις του πράσινου και του μπεζ, που αποδεικνύεται πολύ χαλαρωτικός. Άλλωστε, η πίτσα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της διατροφής μας και στα Mystic Pizza γίνεται ιδιαίτερα απολαυστικό. Οι επιλογές είναι πολλές και πολύ ενδιαφέρουσες. Μια πολύ καλή αρχή γίνεται με Dilas, φρέσκα μανιτάρια ψητά με πικάντικη μουστάρδα και κανναβόσπορο, και μια δροσερή σαλάτα Catokutu με μαρούλι, ντομάτα, ελιές, ταλιατέλες Mystic και παρμεζάνα. Από τις συνταγές για πίτσα πολύ εντυπωσιακή και νόστιμη είναι η Bloody Mary, με σάλτσα ντομάτας με βότκα, φρέσκα μανιτάρια, ελιές, πιπεριές και ταμπάσκο, για όσους αρέσκονται στα πικάντικα και όχι στο κρέας. Από την άλλη, με τρεις επιλογές με αμιγώς βιολογικά προϊόντα τα Mystic Pizza λέγε «ναι» στην οικολογία. Την έκπληξη κάνουν οι «γκουρμέ» προτάσεις, όπως η πίτσα Μαργαρίτα με βουβαλίσια μοτσαρέλα, ντομάτα και φρέσκο βασιλικό. Μια δοκιμή στη Mystic spiroulina, με κρέμα, καρότο, ελιές, κολοκυθάκι, μανιτάρια και βέβαια σπιρουλίνα με mystic ταλιατέλες θα σας πείσει και για τα ζυμαρικά.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
ΒΡΕΣ
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ