Διαχρονικό πολυτελές ντεκόρ στο εστιατόριο του Χίλτον. Τεράστια επιλογή πιάτων καθημερινά στον μπουφέ και ξακουστό πρωινό και brunch. Στο πλαίσιο του αφιερώματος στα εποχικά προϊόντα, από τις 27/1 ως τις 5/2 ο executive chef του εστιατορίου δημιουργεί πρωτότυπα και υγιεινά πιάτα με ρίζες και βολβούς και μας προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
5 νησιωτικά κρασιά

Καλοκαίρι στο ποτήρι: Πέντε νησιά μιλούν μέσα από το κρασί τους

Δημήτρης Κούμανης |
Scroll to top icon