«Με απλό αλλά θαυματουργό μενού ελληνικών γεύσεων» είναι ο καταλληλότερος τρόπος να χαρακτηρίσει κάποιος τον Βυρίνη. Και αν δεν αρκεί αυτό στα λόγια, έχει ιστορία από το 1940 και λαχταριστές λιχουδιές όπως η μελιτζανοσαλάτα του, η ιμάμ μελιτζάνα του, το τσιγαριστό χοιρινό του με πατάτες και φυσικά το μη εξαιρετέο και περίφημο αρνάκι με λαδορίγανη.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Οι ανθοί της cucina povera

Κολοκυθανθοί: Τα λουλούδια της φτωχής αλλά σοφής κουζίνας

Νίκος Γ. Μαστροπαύλος |
Scroll to top icon