Με στρατηγική θέση, στη σκιά της Ακρόπολης, στην καρδιά μίας από τις παλιότερες συνοικίες της Αθήνας που ήταν γνωστή με την ονομασία Γαργαρέττα, επιχειρεί να επαναπροσδιορίσει τι σημαίνει ελληνικό τάπας. Μικρά πιάτα με πρωτοτυπία και νοστιμία συνοδεύουν την καλοστημένη λίστα κρασιών, με προτάσεις από την ελληνικό αμπελώνα και τις άλλες οινοπαραγωγικές περιοχές της Μεσογείου. Οπωσδήποτε δοκιμάστε τους τραγανούς λουκουμάδες γεμιστούς με αβοκάντο πάνω σε μαγιονέζα λιαστής ντομάτας και πασπαλισμένους με τυρί βολάκι Τήνου.