Σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία διασκέδασης της Αγίας Παρασκευής, στην πάνω πλατεία, το Food Academy θα ικανοποιήσει όσους αγαπάνε το καλό φαγητό. Τα προϊόντα της ελληνικής υπαίθρου έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο μαζί με τα καλοψημένα κρέατα. Ο σεφ Βαλαντης Γραβάνης ετοιμάζει ελληνικά δημιουργικά πιάτα και κλασσικά σουβλάκια. Η καραμελωμένη πανσέτα με άρωμα ελληνικής τρούφας και τα μπιφτεκάκια με κρέμα παρμεζάνας είναι μόνο κάποια από τα ιδιαίτερα πιάτα του Food Academy.