Σε έναν χώρο που δίνει την αίσθηση αίθριας κατασκευής, γεμάτο κρεμαστά φυτά, το Folk. προτείνει μοντέρνες επιλογές για brunch και φαγητό. Εκεί παρασκευάζονται επί τόπου υλικά όπως το γιαούρτι, οι μαρμελάδες, οι πίκλες, το ψωμί μπριός και το naan, ενώ πολλά προϊόντα φτάνουν ολόφρεσκα από γειτονικούς εκλεκτούς προμηθευτές όπως τα Καραμανλίδικα του Φάνη. Η χειροποίητη ricotta με μαρμελάδα κυδώνι, φράουλα ή ντομάτα, όπως και το τηγανητό άγριο ρύζι με αυγό μάτι, μπρόκολο, ανοιξιάτικα μπιζέλια και φύλλα μουστάρδας είναι κάποιες από τις γεύσεις που πρέπει να δοκιμάσεις.