Το Zillion’s φτιάχνει ένα εξαιρετικό παγωτό, κι αυτό δεν είναι υπερβολή. Όπως δεν υπάρχει καμία υπερβολή στις γεύσεις που δημιουργούνται με αγνά υλικά, αναδεικνύοντας κάθε συστατικό και αφήνοντας τελικά μια ελαφριά αίσθηση ικανοποίησης.

 

Η τέχνη της artigianale παρασκευής που πηγαίνει χρόνια πίσω, η συνεχής αναζήτηση εξαιρετικών πρώτων υλών, συνδυασμών και γεύσεων και φυσικά η αληθινή αγάπη για το χειροποίητο παγωτό συνδέονται σε κάθε πρόταση του Zillion’s. Στα new entries θα βρεις το vegan sugar free Açaì με το super berry του Αμαζονίου, που έχει φανατικούς ακολούθους, ενώ στα αγαπημένα παραμένουν κλασικές επιλογές όπως το φιστίκι από το Bronte της Σικελίας, η πάβλοβα με τις τραγανές μαρέγκες και φράουλες, αλλά και το Berry Mascarpone με αυθεντικό μασκαρπόνε, μύρτιλα και φράουλες, ενώ οι choco lovers λιώνουν στη σκέψη και μόνο της νέας Chocolate Chip σοκολάτας Fondente με 70% κακάο και κομματάκια σοκολάτας. Δεν γίνεται να μη δοκιμάσεις και τα δροσερά σορμπέ φτιαγμένα από φρέσκα φρούτα που ειδικά το καλοκαίρι έχουν την τιμητική τους.

 

Zillion's
Φωτ.: Γιώργος Ξανθινάκης/ LIFO

 

Όλες οι προτάσεις, εξάλλου, παρασκευάζονται καθημερινά στην ολοκαίνουργια μονάδα παραγωγής και καταφθάνουν ολόφρεσκες στα δύο καταστήματα Zillion’s σε Κηφισιά και Παγκράτι. 

 

Αγνές πρώτες ύλες και φρούτα, χωρίς έτοιμα μείγματα, αρώματα και συντηρητικά είναι η βάση για κάθε νέα συνταγή.

 

Αν θέλεις να απογειώσεις τη γλυκιά αυτή εμπειρία, μπορείς να συνοδεύσεις το παγωτό με τα περίφημα σπιτικά γλυκά του Zillion’s που ετοιμάζονται καθημερινά (βάφλες, brownies, gâteau σοκολάτας και πολλά  άλλα). Και επειδή αυτή η απόλαυση πρέπει να φτάνει σε όσο περισσότερους γίνεται, οι αγαπημένες γεύσεις παγωτού Zillion’s βρίσκονται και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Αθήνα. Το όνομα Zillion’s μοιράζει χαμόγελα ευτυχίας εδώ και 16 χρόνια, γι’ αυτό έχει σταθερά μια θέση στην καρδιά μας.

 

Zillion's
Φωτ.: Γιώργος Ξανθινάκης/ LIFO

 

Παγκράτι: Αρχιμήδους 2-6, 216 0024667

Κηφισιά: Διονύσου 69, 210 6201211

www.zillions.gr

Facebook: Zillion’s

Οδηγός Γεύσης