ADVERTORIAL

 

Όταν ήμουν στην «άγρια» εφηβεία, πίστευα ότι μεγαλώνοντας θα είχα μικρότερο χάσμα με τα παιδιά μου απ’ ό,τι είχα εγώ με τους δικούς μου γονείς. Μέγα λάθος! Μπορώ να πω τώρα πως η απόσταση είναι πολύ μεγαλύτερη από μια γενιά που «κριντζάρει» και «φλεξάρει» ασύστολα, δημιουργώντας ένα ολοκαίνουργιο ιδίωμα και μαζί μια διαφορετική άποψη για τον κόσμο.

 

Η γλώσσα, λοιπόν, που πίστευα ότι δεν πρόκειται ποτέ να με προδώσει είναι ήδη μια καθημερινή πρόκληση σε επίπεδο επικοινωνίας, π.χ. μέχρι να καταλάβω τι εννοούμε όταν λέμε «φασέος» ή «ghosting». Ευτυχώς που κάποιες αξίες έχουν παραμείνει σταθερές, ενώνοντας τις διαφορετικές γενιές, από τους boomers μέχρι την GenZ. Όταν πρόκειται για παγωτό, μιλάμε όλοι την ίδια γλώσσα, τη γλώσσα που δημιούργησε η Δωδώνη το 1967 και από τότε διατηρεί την ίδια ακριβώς συνταγή νοστιμιάς. Μονότονο; Ε, όχι! Μάλλον μοναδικό. Είναι ωραίο να ξέρεις ότι θα απολαύσεις πάντα το ίδιο θεϊκό παγωτό που φτιάχνεται με 100% φρέσκο ελληνικό γάλα και αγνά υλικά. Μια γεύση που σε κάνει να νιώθεις και πάλι παιδί, τότε που η Δωδώνη καθιέρωνε πρώτη την ιδέα της ελληνικής τζελατερίας και οι κυριακάτικες βόλτες κατέληγαν πάντα σε κάποιο από τα καταστήματα με το χαρακτηριστικό σήμα.

 

Τι φάση; Δωδώνη!
Παρφέ φιστίκι.

 

Ξεκινώντας από ένα μικρό γαλακτοπωλείο στην Κυψέλη, η «Παγωτά Δωδώνη» έφτασε πάνω από 160 καταστήματα παγωτού σε όλη την Ελλάδα, ενώ πλέον οι γεύσεις που έχουμε αγαπήσει βρίσκονται συσκευασμένες σε μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ. Αν ανήκεις σε εκείνους που όταν σκέφτονται παρφέ ακόμα εννοούν εκείνη τη θεϊκή γεύση που πρωτοβγήκε στην ελληνική αγορά πριν από πενήντα χρόνια, καταλαβαίνεις γιατί η μονοτονία είναι η απόλυτη απόλαυση που δεν σε απογοητεύει ποτέ. Φρέσκια κρέμα γάλακτος, χειροποίητο γλυκό κουταλιού από κυδώνια της Πίνδου και φρεσκοκαβουρδισμένοι ξηροί καρποί παραμένουν η βάση για τα φανταστικά παρφέ της Δωδώνης.

 

Εξάλλου, μιλάμε για περισσότερες από 47 γεύσεις που συνεχώς ανανεώνονται για να δοκιμάζουμε πάντα κάτι νέο και να μπορούμε όλες οι γενιές να συναντιόμαστε σε αυτήν τη γευσιγνωσία μιλώντας την ίδια γλώσσα. Φέτος, η σειρά εμπλουτίζεται με σορμπέ και γκουρμέ συνταγές που θα λατρέψεις, όπως συμβαίνει πάντα με τις νέες προτάσεις Δωδώνη.

 

Τι φάση; Δωδώνη!
Είναι ωραίο να ξέρεις ότι θα απολαύσεις πάντα το ίδιο θεϊκό παγωτό που φτιάχνεται με 100% φρέσκο ελληνικό γάλα και αγνά υλικά.

 

Το ιταλικό λικέρ limoncello έγινε ένα φανταστικό σορμπέ, ανάλαφρο και δροσιστικό, ιδανικό για να καθαρίζει τη γεύση σου μετά από κάθε γεύμα. Η βανίλια Μαδαγασκάρης βάφτηκε γκρι χάρη στον ενεργό φυτικό άνθρακα που χαρίζει τις ευεργετικές του ιδιότητες σε μία ιδανική γεύση για επιδόρπιο, το Grey Madagascar Vanilla. Η Pavlova ήρθε για να προσφέρει τον μοναδικό συνδυασμό βελούδινης κρέμας παγωτού με ρίπλα από κόκκινα φρούτα του δάσους και κομμάτια τραγανής μαρέγκας που σπάνε στο στόμα – μια θεϊκή απόλαυση που προκαλεί σε κάθε κουταλιά. H Crème Brulée είναι η νέα γεύση που θα γίνει εμμονή, με τον συνδυασμό κρέμας, σπόρων βανίλιας και σος καμένης καραμέλας, φτιαγμένη πάντα με φρέσκο ελληνικό γάλα και τα πιο αγνά υλικά.

 

Για τις φορές που μιλάμε την ίδια γλώσσα, η Δωδώνη γίνεται το όνομα που μας ενώνει. Boomers, GenX, millennials, απολαμβάνουμε τη μοναδική γεύση που μας κάνει να συμφωνούμε τουλάχιστον σε κάτι: η φάση θα είναι πάντα παγωτό Δωδώνη.

 

dodoni.com.gr

Facebook: dodoni.icecream

Instagram: dodoniicecream

Οδηγός Γεύσης