Spoon: Ένα από τα πιο δημοφιλή food destinations της Θεσσαλονίκης ανανεώνεται

Το νέο «αδερφάκι» της οικογένειας Spoon, στην περιοχή του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη, έχει κάνει αισθητή την παρουσία του από τον Σεπτέμβριο.

The LiFO team, 16.11.2021 | 16:17
ADVERTORIAL

Στην τόσο ανταγωνιστική αγορά των γεύσεων και της εστίασης το σημαντικό δεν είναι μόνο να πετύχεις αλλά να έχεις και διάρκεια στο χρόνο. Το Spoon έχει αποδείξει και τα δύο.


Έπειτα από 9 χρόνια παρουσίας στο χώρο της εστίασης το Spoon έχει καθιερωθεί στο απαιτητικό κοινό της Θεσσαλονίκης και παραμένει ένα από τα πιο δημοφιλή food destinations της πόλης. Καθημερινά γεμάτο από το φανατικό κοινό του που ξέρει καλά να διακρίνει την ποιότητα, την ευγένεια και την γρήγορη εξυπηρέτηση.

 

Ένας μοντέρνος και νεανικός χώρος ντυμένος σε αποχρώσεις του μπλε και του λευκού, ο οποίος έχει γίνει must στέκι για φοιτητές και όχι μόνο.

 

FLY ME TO THE SPOON

 

Εκτός όμως από το brunch, μπορείς από το πρωί να απολαύσεις ολόκληρο το μενού του Spoon επιλέγοντας ανάμεσα σε λαχταριστά club sandwiches ή δροσιστικές σαλάτες, καθώς και μία μεγάλη γκάμα πιάτων που μπορούν να συνοδεύσουν τον καφέ σου.

 

Στις best-seller επιλογές των club sandwiches, βρίσκεται και το Sanda Chickitta με ζουμερό φιλέτο από στήθος κοτόπουλου, αυγό, μπέικον, μαρούλι, και σος sweet chili mayo, η οποία έχει φανατικούς οπαδούς.

 

Πρωτοπόρος χρόνια τώρα στις σαλάτες το Spoon μονοπωλεί τις επιλογές αλλά και τις συζητήσεις των θαμώνων. Θα ακούσεις συχνά να λένε με σθένος οι μισοί για την Gallus και οι άλλοι μισοί για την Pasta Gallus ενώ ταυτόχρονα γίνονται νέες προτάσεις που «ταράζουν τα νερά» των αντιπαραθέσεων όπως η στυλάτη Tres Chick με τις κοτομπουκιές, η πολύχρωμη Rainbow με το αβοκάντο και το ψητό χαλούμι, η vegan FalaFell in Love με τα φαλάφελ, κινόα και την vegan mayo με σχοινόπρασο.

 

FLY ME TO THE SPOON

 

Η προϊοντική γκάμα του Spoon καλύπτει όλες τις ανάγκες των καταναλωτών και αυτό φαίνεται και από τα πιάτα που έχουν προστεθεί για να κάνουν τη διαφορά όπως για παράδειγμα το θηριώδες Sando Sandwich όπου μέσα σε ένα αφράτο ψωμάκι brioche θα βρεις φρεσκοψημένες κοτομπουκιές με τσένταρ, coleslaw και sweet chili mayo.

 

Σε όλα τα παραπάνω έρχεται να προστεθεί μια νέα κατηγορία, τα Energy Bowls. Με βάση το ρύζι ή την κινόα και την προσθήκη υλικών όπως αβοκάντο, φιλέτο κοτόπουλο, ψητό χαλούμι, αυγό, μαύρο σουσάμι, kale, μανούρι, σε διάφορους εκπληκτικούς συνδυασμούς θα δώσουν ενέργεια και δύναμη σε μια απαιτητική μέρα εύκολα και γρήγορα.

 

FLY ME TO THE SPOON

 

Όσο για τον κατάλογο που περιέχει όλα τα λαχταριστά χειροποίητα γλυκά του Spoon - και φυσικά τη Vafla by Spoon - ξεχωρίζουν τα φαντεζί Cheese Cake σε διάφορες παραλλαγές με Bueno, Lilla, Oreo, φυστικοβούτυρο. Αν είσαι λάτρης του κλασικού απόλαυσέ το με γλυκό του κουταλιού βύσσινο. Όσοι έχουν δοκιμάσει Τη Vafla Ferrερως την ερωτεύτηκαν με την πρώτη μπουκιά.

 

FLY ME TO THE SPOON

 

 

Το νέο «αδερφάκι» της οικογένειας Spoon, στην περιοχή του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη, και πιο συγκεκριμένα στη Σόλωνος 6, έχει κάνει αισθητή την παρουσία του από τον Σεπτέμβριο οπότε και άνοιξε τις πόρτες του. Συνεχίζοντας με τη νοοτροπία, τη διάθεση και την όρεξη που υπάρχει στο Spoon της Παύλου Μελά στο κέντρο της πόλης.

 

Ένας φρέσκος, νεανικός χώρος ιδανικός για εκείνους που αγαπούν να δουλεύουν με τον υπολογιστή τους στα cafe της πόλης, απολαμβάνοντας ένα γρήγορο γεύμα μαζί με τον εξαιρετικής ποιότητας καφέ από την ελληνική εταιρεία The Underdog, τη σοκολάτα, το κρασί ή την μπύρα τους. Σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε και αγαπήθηκε από τους θαμώνες του γιατί εκτός από τις γεύσεις του, προσφέρει την ευκαιρία για πολλές ινσταγκραμικές φωτογραφίες και stories, αφού το εσωτερικό του κοσμεί μια τεράστια γυναικεία προσωπογραφία εμπνευσμένη από την αύρα και τις νότες καφέ που υπάρχουν στον χώρο. Το περιβάλλον είναι σούπερ φιλικό και η εξυπηρέτηση κάτι παραπάνω από εξαιρετική.

 

Και αν δεν έχεις χρόνο, μπορείς απλά να περάσεις και να πάρεις take away ό,τι θελήσεις μέσα σε λίγα λεπτά ή αλλιώς με την υπηρεσία του delivery στον χώρο σου η οποία έχει επεκταθεί πλέον και στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

 

Για το Spoon στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
facebook:
Spoon Thessaloniki
instagram:
spoonthessaloniki
Διεύθυνση: Παύλου Μελά 38
Τηλέφωνο: 2310220290
Site: 
wearespoon.gr
Email: 
[email protected]

 

 

Για το Spoon στη Σόλωνος
facebook:
Spoon Solonos
instagram:
spoonsolonos
Διεύθυνση: Σόλωνος 6
Τηλέφωνο: 2310858595
Site: 
wearespoon.gr
Email: 
[email protected]

Οδηγός Γεύσης