Solo Gelato Γλυφάδα: Φρέσκο χειροποίητο παγωτό από ένα κορυφαίο όνομα

Οι κάτοικοι της περιοχής αλλά και οι γνώστες του αυθεντικού gelato γνωρίζουν πολύ καλά ότι στο νούμερο 3 της Γιαννιτσοπούλου θα βρουν παγωτό ολόφρεσκο και μοναδικό.

ADVERTORIAL

Σε έναν από τους πιο εναλλακτικούς και ιστορικούς δρόμους της Γλυφάδας το Solo Gelato Glyfada στα 6 χρόνια λειτουργίας του ειναι ενα απο τα κορυφαία μαγαζιά για παγωτό στα νότια προάστια.

 

 

Οι κάτοικοι της περιοχής αλλά και οι γνώστες του αυθεντικού gelato γνωρίζουν πολύ καλά ότι στο νούμερο 3 της Γιαννιτσοπούλου θα βρουν παγωτό ολόφρεσκο και μοναδικό.

 

Πρόκειται για γεύσεις που ξεχωρίζουν με τη δική τους μοναδική ταυτότητα και σε αυτό κυρίαρχο ρόλο παίζουν οι ποιοτικές πρώτες ύλες που επιλέγονται προσεκτικά και συνδυάζουν φρέσκο γάλα από μικρές ελληνικές φάρμες, φρέσκα φρούτα εποχής, γαλλικές κορυφαίες σοκολάτες, ξηρούς καρπούς από το Piemonte και τη Σικελία και ό,τι πιο ποιοτικό υπάρχει παγκοσμίως, όπως μονοποικιλιακό κακάο Βενεζουέλας και αληθινή βανίλια Μαδαγασκάρης.

 

Solo Gelato Γλυφάδα: Φρέσκο χειροποίητο παγωτό από ένα κορυφαίο όνομα

 

Καταλυτική στην επιτυχία είναι και η αποκλειστική συνεργασία με τον μοναδικό Έλληνα maestro gelatiere Νίκο Χριστογιώργο που ξεκίνησε το πρώτο κατάστημα στο Χαλάνδρι και έχει δημιουργήσει ένα αξεπέραστο επίπεδο τεχνογνωσίας στην παρασκευή του παγωτού, ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως στον τίτλο gelateria artigianale (χειροποίητο σε όλα τα στάδια της παραγωγής του). Ρόλο παίζει και η φινέτσα του μαγαζιού που εκφράζει τις ιταλικές καταβολές όχι μόνο των συνταγών αλλά και της Ιταλίδας ιδιοκτήτριας που μεταφέρει σε αυτήν τη περιοχή των νοτίων προαστίων ένα μέρος από τη γαστρονομική κουλτούρα της χώρας της. Αυτό το καλοκαίρι θα βρεις σταθερά όλα τα δροσιστικά σορμπέ, τη μεγαλύτερη ποικιλία από σοκολάτες , vegan παγωτά καθώς και πάνω από 10 νέες συναρπαστικές γεύσεις.

 

Με σεβασμό στο περιβάλλον, όλες οι συσκευασίες παγωτού είναι πλέον βιοδιασπώμενες. Δεν είναι τυχαίο ότι αρκεί μια δοκιμή για να αναγνωρίσεις την υπεροχή του παγωτού και να γίνεις φανατικός λάτρης του Solo Gelato Glyfada κάθε φορά που αναζητάς φρέσκο, αυθεντικό, ποιοτικό παγωτό.

 

Το φαινόμενο Solo Gelato μετρά 6 χρόνια λειτουργίας στη Γλυφάδα και συνεχίζει να προσφέρει απλώς το καλύτερο παγωτό που έχεις ονειρευτεί.

 

Info:

Γιαννιτσοπούλου 3, Γλυφάδα

211 0129334

Facebook: @sologelatoglyfada
Instagram:
sologelatoglyfad

Οδηγός Γεύσης