Η μακρά ιστορία των αρτοζαχαροπλαστείων Σόβολος ξεκινάει από το 1979 στην Aθήνα. Εκεί, με μεράκι και φροντίδα ξεκίνησαν να πλάθονται αγαπημένες καθημερινές στιγμές αλλά και η θαλπωρή των Χριστουγέννων. Από τις οικογένειες που γέμιζαν τα τραπέζια τους με αρτοποιήματα και παραδοσιακά γλυκά μέχρι τον καθέναν ξεχωριστά που επισκεπτόταν το κατάστημα για να αισθανθεί τη ζεστασιά των εορτών.

 

Ο Σόβολος, με γνώμονα την ιστορία του και τη γνώση της τέχνης της αρτοζαχαροπλαστικής, εξέλιξε τις παρασκευές του με αποτέλεσμα η παράδοση να ομογενοποιείται σε νέες γεύσεις, εικόνες και συναισθήματα, συνδυάζοντας έτσι την παραδοσιακή του φύση και την αγάπη για εκλεκτές και νέες συνταγές και δημιουργώντας έναν συνδυασμό εικόνων, γεύσεων και συναισθημάτων που σε ταξιδεύουν.

 

Σόβολος

 

Πλέον με τρία καταστήματα στην περιοχή της Γλυφάδας και της Καλλιθέας, δίνει την ευκαιρία σε μεγαλύτερο κοινό να γίνει μέρος αυτού του ταξιδιού, να δοκιμάσει τις δημιουργίες από τη sweet & sour boutique αλλά και τις παραδοσιακές γεύσεις από τον φούρνο. Δίνοντας προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια, τα γλυκά, που μοιάζουν με έργα τέχνης, και οι πολυτελείς συσκευασίες αποτελούν ένα τέλειο δώρο για τους αγαπημένους σας κάθε στιγμή του έτους.

 

Έχοντας πλέον προσθέσει και τμήμα με πρωινό, brunch και καφέ, αποτελεί ιδανικό προορισμό για κάθε προτίμηση και ηλικία. Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τις δημιουργίες αυτές στα social media.

 

Σ. Βέμπο 29, Άνω Γλυφάδα / Γούναρη 158, Άνω Γλυφάδα / Δαβάκη 52, Καλλιθέα

www.sovolos.gr

Facebook: Sovolos

Instagram: sovolosofficial

Οδηγός Γεύσης