Τα Smashers τα «σπάνε». Θα μπορούσαμε να σταματήσουμε εδώ κι αυτό θα ήταν αρκετό για να πας μέχρι το Παγκράτι και να απολαύσεις τα μπέργκερ του νέου pop-up spot που κάνει εντύπωση από μακριά με την κατακόκκινη όψη του. Άλλωστε, θα καταλάβεις ότι βρίσκεσαι στο σωστό σημείο μόλις δεις κόσμο να καταβροχθίζει τα φανταστικά μπέργκερ με τη μοναδική smashed γεύση. 

 

Μπιφτέκι από 100% μοσχαρίσιο κιμά που το πατάνε πάνω στην καυτή πλάκα για να αποκτήσει καραμελωμένη, τραγανή κρούστα εξωτερικά, ενώ παραμένει ζουμερό και χυμώδες στο εσωτερικό του. Ψωμάκι potato bun, αφράτο και φρέσκο. Χειροποίητες sauces με signature συνταγές και φρέσκα, ποιοτικά υλικά. Αυτά είναι τα συστατικά που συνδυάζονται σε κάθε πρόταση των The Smashers και σε κάνουν φανατικό. 

 

The Smashers Burgers

 

Φυσικά και θα δοκιμάσεις το κλασικό Cheeseburger –παραμένει βασιλιάς των μπέργκερ– με τσένταρ, pickle relish και την υπέρτατη Smashers sauce, το πληθωρικό Truffle Smash με κατσικίσιο τυρί, καραμελωμένα κρεμμύδια και τη Smashers Truffle Mayo, αλλά και το Chilly Smash με jalapenos, γουακαμόλε, crispy onion και chilly mayo (για όσους απολαμβάνουν λίγο κάψιμο στον ουρανίσκο τους). Στα must try και το The Kick Ass με τσένταρ, μπέικον, καραμελωμένα κρεμμύδια και Smoky BBQ Sauce.

 

Το νέο spot του Παγκρατίου υποδέχεται τους smashers καθημερινά 18:00-00:00 στο νούμερο 2 της Βρυάξιδος, και μάλιστα με ειδικές τιμές για take-away. Αν πάλι θέλεις να έρθουν τα smashed burgers στον χώρο σου, θα τα βρεις όλα στις πλατφόρμες delivery για να παραγγείλεις τα δικά σου αγαπημένα από τις 12:00 το μεσημέρι μέχρι τα μεσάνυχτα.

 

The Smashers Burgers

 

Μόνο να θυμάσαι: μόλις απολαύσεις ένα Smashers burger θα έχεις γίνει κι εσύ ένας φανατικός smasher, γιατί smashed tastes better!

 

Βρυάξιδος 2, Παγκράτι, 210 30997151

Instagram: thesmashers_burgers

Οδηγός Γεύσης